by balkanski spijun » 29 Jan 2020, 19:05
Ne znam zasto je potrebno etiketiranje sa Vesnom,Covicem I ostalima.
Vrlo dobro znam sta se desavalo tada,a I sada.
Uvek sam bio I Dan danas,apolitican.
Vec kad pomenu Vesnu,Gradjanski Saves Srbije(mislim da se tako zvao),osnovali su Vesna,Nebojsa Popov I clan moje familije,tj moja sestra I to kod mene u kuci.
Ja sam ih uvek zaobilazio u sirokom luku.
Znam ljude koji veze nemaju sa ustastvom,koji su prodavali kuce I bezali ,pocetkom 90.Znam.ljude kojinau iz Kotarasa,bili zajedno na polozaju,a njihove su uznemiravali.Takozvani veliki Srbi,dupljaci.Ma muka.mi je.kad se vratim u te godine.
Moji roditelji su pravoslavci rodjeni u Hrvatskoj.Imali su probleme kao I mnogi.Pisasli su mi U na vratima,zvonili nocu,uznemiravali I to su krili od mene I brata.Komsija mi je predocio sta se desava I da su jako uznemireni.Oslovljavali su ih sa:evo je ustasica.Uvek su vredjali majku,posto matorom nisu smeli na oci da izadju.
Onda Sam se vratio,kod njih na izvesno vreme zajedno sa burazerom i poceo da
pletem.mrezu.Nikad vise nisu imali problem te vrste,Ali kako se kaze:batina je iz raja izasla.
Vrlo dobro znam koliko su zla naneli mojima.
Nisam siguran,jer diktatori tesko odlaze.Sumnjam da.ce ovaj drugacije otici,cak stavise ubedjen sam da ce biti slican scenario,kao u Rumuniji.Naravno najgore moguce,ali sve vodi ka tome.
Svskom sve najbolje,Ali Radikalima ,daleko I'm lepa kuca,barem od mene.
Ko umesto ovih,ne znam.Trenutno ne vidim politicara na nasem nebu.