Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby grobar_Zvornik » 29 Jan 2020, 18:58

Ствари увијек треба назвати правим именом. Радикали овим перформансом указују на одјевни предмет о чијој се хигијени мора водити рачуна.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Dimitrije » 29 Jan 2020, 19:04

Aj' ne brukaj se.
Dimitrije

Postby balkanski spijun » 29 Jan 2020, 19:05

Ne znam zasto je potrebno etiketiranje sa Vesnom,Covicem I ostalima.

Vrlo dobro znam sta se desavalo tada,a I sada.

Uvek sam bio I Dan danas,apolitican.

Vec kad pomenu Vesnu,Gradjanski Saves Srbije(mislim da se tako zvao),osnovali su Vesna,Nebojsa Popov I clan moje familije,tj moja sestra I to kod mene u kuci.

Ja sam ih uvek zaobilazio u sirokom luku.

Znam ljude koji veze nemaju sa ustastvom,koji su prodavali kuce I bezali ,pocetkom 90.Znam.ljude kojinau iz Kotarasa,bili zajedno na polozaju,a njihove su uznemiravali.Takozvani veliki Srbi,dupljaci.Ma muka.mi je.kad se vratim u te godine.

Moji roditelji su pravoslavci rodjeni u Hrvatskoj.Imali su probleme kao I mnogi.Pisasli su mi U na vratima,zvonili nocu,uznemiravali I to su krili od mene I brata.Komsija mi je predocio sta se desava I da su jako uznemireni.Oslovljavali su ih sa:evo je ustasica.Uvek su vredjali majku,posto matorom nisu smeli na oci da izadju.

Onda Sam se vratio,kod njih na izvesno vreme zajedno sa burazerom i poceo da
pletem.mrezu.Nikad vise nisu imali problem te vrste,Ali kako se kaze:batina je iz raja izasla.

Vrlo dobro znam koliko su zla naneli mojima.

Nisam siguran,jer diktatori tesko odlaze.Sumnjam da.ce ovaj drugacije otici,cak stavise ubedjen sam da ce biti slican scenario,kao u Rumuniji.Naravno najgore moguce,ali sve vodi ka tome.

Svskom sve najbolje,Ali Radikalima ,daleko I'm lepa kuca,barem od mene.

Ko umesto ovih,ne znam.Trenutno ne vidim politicara na nasem nebu.
Last edited by balkanski spijun on 29 Jan 2020, 19:22, edited 1 time in total.
balkanski spijun

Postby Cvele » 29 Jan 2020, 19:05

Jasno je šta pokazuju ti performansi,a bojim se da veze sa politikom nema.
Cvele

Postby Zlaja » 29 Jan 2020, 19:08

Kako se kvalitetno sprdaju po BG dok po CG mrze sve srpsko, otimaju svetinje, grade šoping molove.
Zlaja

Postby Withnail » 29 Jan 2020, 19:33

AirBall wrote:ukoliko je cena rusenja Vucica sa vlasti da Srbijom vradjaju gradjanoidi i potpisnici apela 88 neka njega tu gde jeste...

glavno zlo gradjanoidno, placano sa Zapada je i 90ih bilo uticajno, a na vlasti je i sa zutima i sad sa sns, vode odredjene stvari i pitaju se za mnogo sta.
ali im odgovara da se predstavlja da su oni opozicija, iako se pitaju i kroje...zna se da "ldp", Latinka i filozofija palanke nikad nece biti izglasani, i onda ovako deluju

kao sto su zuti plasili narod sa pobedice radikali i vratiti nas u 90te i na tu matricu osvajali izbore (dok radikali nisu uzeli pare i okrenuli se ka zapadu), tako i ovi sad plase narod sa vratice se zuti lopovi i gradjanoidi i tako pobedjuju.

tako da je to sve lazna dilema.
Last edited by Withnail on 29 Jan 2020, 20:00, edited 1 time in total.
Withnail

Postby grobar_Zvornik » 29 Jan 2020, 19:39

Cvele wrote:Jasno je šta pokazuju ti performansi,a bojim se da veze sa politikom nema.

Итекако има. Некада јеноставно перформанс је начин да се симболички укаже на нешто. Гаће, камен, ципела, постер, бокал... Ствар избора и афинитета. Не баш случајно Михајловић Зоранааааа.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby balkanski spijun » 29 Jan 2020, 19:47

grobar_Zvornik wrote:Итекако има. Некада јеноставно перформанс је начин да се симболички укаже на нешто. Гаће, камен, ципела, постер, бокал... Ствар избора и афинитета. Не баш случајно Михајловић Зоранааааа.

Pogotovo u parlamentu.Performans za pozeleti.
Onda se cudimo I iscudjavamo sto name je drustvo ovako
balkanski spijun

Postby AirBall » 29 Jan 2020, 19:58

Skupstinski hit

Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Dimitrije » 29 Jan 2020, 20:04

Bitno da ih ne štedite :lol: :kiss: :lol: :kiss: :lol: :kiss:
Dimitrije

Postby bhc_comp » 29 Jan 2020, 20:59

Koliko lik nema obraza, to je neverovatno. Uvek me iznova iznenadi.

https://mondo.rs/Info/Srbija/amp/a1276569/Jutka-Brus-Seselj-ga-zove-da-se-uclani-u-SRS.html
teglica wrote:Ja imam privilegiju da kritikujem i Ostoju

jedno ime wrote:Veliki Dule objasnio malom kariju
bhc_comp

Postby Woodoo » 29 Jan 2020, 22:14

AirBall wrote:Dolazio je u Beograd Holbruk i rekao Milosevicu da su sva sredstva protiv njega dozvoljena...

Niko normalan nije hteo srpsku krv i bratoubilacki rat...

Prvo, ovaj izgovor nije tačan a jedini izvor za isti je niko drugi do Jutkin drugar. Drugo, on sam u toj sramoti kao izgovor spominje Gelbarda a ne Holbruka.

balkanski spijun wrote:Zasto je onda usao u koaliciju s njima.Zasto nije ostao opozicija postojecem tadasnjem rezimu.

Zato što su mu funkcije bile draže od interesa naroda. Ako bi petooktobarske promene došle ranije u njegovoj koaliciji sa Vukom gde bi on bio većina to onda znači da nije mnogo drugačiji od onih koji su te promene kasnije izneli.

Uostalom šta očekivati od nekoga ko ušteđevinu čuva ovde:

Image
Woodoo

Postby Ron Swanson » 29 Jan 2020, 22:16

bhc_comp wrote:Koliko lik nema obraza, to je neverovatno. Uvek me iznova iznenadi.

https://mondo.rs/Info/Srbija/amp/a1276569/Jutka-Brus-Seselj-ga-zove-da-se-uclani-u-SRS.html

Iznenađenje je kad kaže nešto normalno, ovakve svinjarije nisu neočekivane.
Ron Swanson

Postby AirBall » 29 Jan 2020, 23:00

Woodoo wrote:Uostalom šta očekivati od nekoga ko ušteđevinu čuva ovde

Njemu je taj novac zamrznut na racunu preko 20 godina...

Amerika mu ne dozvoljava da ga koristi tako da to sto pises nema vezu sa istinom

On je ne cuva tamo vec ne moze da je podigne

Covek je dugogodisnji politicki zatvorenik i ne bi bilo lose da kad se vec iznose odredjeni podaci da se pise istina...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Woodoo » 29 Jan 2020, 23:37

Ako ćemo da pišemo istinu njemu je taj novac zamrznut pre 17 godina, posle petooktobraskih promena a kad su podigli optužnicu u Hagu. Dakle, za vreme mračnih devedesetih, za vreme bombardovanja Republike Srpske i Srbije veliki patriota je čuvao pare u američkoj banci i mogao slobodno da raspolaže sa njima. Provlačila se informacija da nije podneo zahtev da ga skinu sa crne liste.

To što je ležao zbog verbalnog delikta nekima je za divljenje ali meni ne. Šta je ikad dobro postigao svojim tamničenjem, samo je štetu nanosio, kako porodici tako i stranci. Da nije bio u Hagu sad nikada ne bi imali ovoga na vlasti.
Woodoo

PreviousNext

Return to Evropska košarka