Fred Perry wrote:
Šta je bre pogrešno druže ?Pa jel sam ih ja učlanio u SNS.
Naravno da to treba pomenuti ,svaki misleći i normalan čovek odmah zna o čemu se radi kada vidi da su u pitanju SNS botovi .
Ne radi se ovde ni o tome što su botovi nego o tome da krše zakon ,da je cela komunalna preko veze ,da je ova krava preko veze i da se ona bavila nelegalnim radnjama ,sklanjala prodavačicu za svoju familiju .
Pritom svaki dan ona i njene kolege ignorišu pozive građana ,ne rade svoj posao ,uzimaju kintu ,u talu su tim istim prodavcima i od kraja su nam napravili cigan malu .
Isto to su radili prošle godine ,maltretirali nekog dedu koji verovatno nije njihov pored svih onih njihovih prodavaca i čovek je dobio srčku i preminuo .
O kakvom poštovanju uniforme uniforme mi pričamo kada ljudi ne rade svoj posao nego i krše zakon ,a to što su u snsu samo govori ko je za to odgovoran ,i naravno da je bitno ,čim je tu na poslu neki SNS bot znaš da je neko ko je tu preko veze i ko nije tu da bi radio svoj posao .
Mislim na stranu što neko tog profila mora da bude moralni gmizavac kako bi rekao naš bivši trener ali to i nije kriminal u celoj priči ,mada je to naravno usko povezano i posledica toga .
Naravno da niko neće da poštuje zakon kada ga država prva krši ,i uniformu u kojoj je neki bot koji takođe krši zakon .
Problem je u državi koja je postavila takav sistem i u ovoj seljačkoj krimi stranci koja nam od grada i države pravi još veću seljanu nego što je bila .
Ни ти, ни ја их нисмо поставили. Међутим, не можемо на тај начин правити селекцију и стављати у контекст Закона.
Просто, Закон се мора поштовати. Перо, Симо, Данило, Оља, Сенада, пета десета. У Србији, Енглеској, Америци, Русији. Напад на униформисано лице се кажњава.
На органима је да утврде шта је узрок.
Да не улазимо дубље ко данас чини тај СНС... Колико је ту тих и таквих који мијењају дресове како вјетар дува и сл.
Код нас пречесто постаје нормално да се тоталитет гради на основу те перцепције наш и њихов. Знам да нам је морал на ниским гранама, али заиста је прилично (говорим уопштено, не лично) бизарно свести случај по принципу "да јесте погријешила, али онај гријеши више"
Другар је прије 11 година ударио полицајца у клубу. Није га ударио зато што он носи ову или ону чланску књижицу, већ зато што је био пијан, агресиван и сматрао је да ће тако показати да је битан. Ради политичке коректности, био је нерационалан. Одговарао је. Иначе, до тада му је биографија била чиста. Бавити се да ли је тај и такав полицајац гријешио, кршио закон и у чије име... је релативизација.