Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby bezvezarije » 10 Dec 2019, 18:21

Ron Swanson wrote:Putin: Mogao bi da se dogodi masakr kao u Srebrenici

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=12&dd=10&nav_category=78&nav_id=1628795

Putin: If Kiev gets control of rebel-held border with Russia, a Srebrenica-type massacre may follow

https://www.rt.com/news/475494-putin-ukraine-border-donbass-srebrenica/

Naš veliki prijatelj.

Stvarno nema glupljeg naroda od Srba, večito gledamo da li da se ušlihtamo Rusima ili zapadu, a i jedne i druge savršeno zabole za nas i koriste nas isključivo za svoje interese.

Sramotna izjava šepavog Kgb-ovca. I njega već gazi vreme, trebaju tamo neki novi ljudi.
bezvezarije

Postby mihZR » 10 Dec 2019, 20:02

Rusi nam sponzorisali i komunizam u drugom svetskom ratu. :D
mihZR

Postby veljkos161 » 10 Dec 2019, 20:24

Ron Swanson wrote:Nema izbora, u tome i jeste caka. Sve je u interesu i mi samo to treba da gledamo.

Btw "Veliki rat" je naziv za Prvi svetski rat, ne Drugi.

Pa i u Prvom svetskom ratu su nam Rusi pomogli.
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby stihl » 10 Dec 2019, 20:42

У Првом свјетском рату су нам Руси омогућили да тотално не нестанемо са ових простора и ту цијену су платили нестанком сопствене државе.
А у Другом свјетском рату су нас Совјети окупирали и уништили сваку наду у постојање српске државе.
Србија није српска и та окупација још траје.
stihl

Postby Kreanga » 10 Dec 2019, 21:00

grobar_Zvornik wrote:Апсолутно не.
Једна рука нас је гађала осиромашеним уранијумом. Друга ослобађала. (Велики рат)Стога је избор руке, питање части.

A zasto bi morali da izaberemo bilo koju ruku ?
Jos pozivanje na cast,u politici..
Kreanga

Postby grobar_Zvornik » 10 Dec 2019, 21:09

Нигдје нисам ни рекао да морамо. Само кажем, поредити двије руке нема смисла. Штавише. Сматрам да ће и моје прачукунуче осјећати осјећати посљедице осиромашеног уранијум који смо добијали као хуманитарну помоћ.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Ron Swanson » 10 Dec 2019, 21:12

Niko ih nije poredio, priča se samo o tome da treba da prestanemo da se okrećemo prema jednima ili drugima i da se okrenemo sebi.
Ron Swanson

Postby medolino » 10 Dec 2019, 21:32

danas ce nekako i preziveti ovu nagradu handkeu ali al jazeera nece
"Jug" je uspeo da postane ogavniji od "gospode" iz zapadne loze, a to je bilo gotovo nemoguce postici.

Vucicu pederu
medolino

Postby Kreanga » 10 Dec 2019, 21:46

Ron Swanson wrote:Niko ih nije poredio, priča se samo o tome da treba da prestanemo da se okrećemo prema jednima ili drugima i da se okrenemo sebi.

Ovo.
Sve se bojim da nam neko sa strane zeli bolje nego mi sami sebi.Da mi gledamo malo nasa posla,bez razlicitih varijacija price bratstva i jedinstva.I samo sam se osvrnuo na ovo pitanje casti,da je to demagogija.Kakva crna cast u politici,prodace rodjenu babu za malo vise moci ma koliko da je imaju,a nece tamo neku "bracu" samo ako imaju interesa.
Kreanga

Postby bbq » 10 Dec 2019, 21:59

grobar_Zvornik wrote:Нигдје нисам ни рекао да морамо. Само кажем, поредити двије руке нема смисла. Штавише. Сматрам да ће и моје прачукунуче осјећати осјећати посљедице осиромашеног уранијум који смо добијали као хуманитарну помоћ.

Dok ti razmisljas o nekom Rusi VS Ameri, osiromaseno uranijumu, stvarima o kojima nemas ni dovoljno znanja ni dovoljno informacija, ispred nosa ti se desavaju ovakve stvari...

bbq

Postby grobar_Zvornik » 10 Dec 2019, 22:03

Лош покушај релативизације.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

grobar_Zvornik

Postby Kreanga » 10 Dec 2019, 22:10

Zvornik,jel ti mislis da smo mi bitni u eventualnom sukobu Amera i Rusa ? Ili da bi imali neku korist da navijamo za bilo koju od tih strana,ne daj Boze da ucestvujemo u tom sukobu ? Ja licno mislim da bi najebali kako god da okrenes.
Kreanga

Postby bbq » 10 Dec 2019, 22:11

Ne relativizujem, samo ti skrecem paznju da se bavis stvarima o kojima ne znas mnogo. Evo ti vise o osiromasenom uranijumu https://arhiva.nedeljnik.rs/magazin/por ... rezraceni/

Dok sa druge strane, okreces glavu pred stvarima koje su ti ispred nosa.
bbq

Postby Fratelo » 10 Dec 2019, 22:25

Ron Swanson wrote:Niko ih nije poredio, priča se samo o tome da treba da prestanemo da se okrećemo prema jednima ili drugima i da se okrenemo sebi.

Oni nas nikada nece ostaviti na miru tako da se mi tu skoro nista ne pitamo.
Srbija jeste mala i slaba u svakom pogledu ali strateski ima veoma bitan polozaj za velike sile.
Borba se vodi izmedju zapada i istoka, licno sam blizu istoku jer nas nisu bombardovali i jer znam da nam ovi sa zapada ne zele nizta dobro ali da je sve samo interes je cista istina.
Fratelo

Postby grobar_Zvornik » 10 Dec 2019, 22:33

bbq wrote:Ne relativizujem, samo ti skrecem paznju da se bavis stvarima o kojima ne znas mnogo. Evo ti vise o osiromasenom uranijumu https://arhiva.nedeljnik.rs/magazin/por ... rezraceni/

Dok sa druge strane, okreces glavu pred stvarima koje su ti ispred nosa.

Знам довољно. Статистике су неумољиве. Овај плаћенички олош са недељника, данас, пешчаник и сл... својом пропагандом само још више криминализује медије у којима ради.

Што се тиче "других ствари"... Нипошто. У више наврата у приватном животу сам указивао на то да се уништава највеће благо које имамо. Не само Дрина, већ и њене мање притоке. Указивао, апеловао и лично вадио угинулу млађ. Опрости што ипак тај дио приватности не желим јавно промовисати. Нажалост сви ти дивни људи који се покушавају изборити са охолим капиталистичким олошем који уништава наше воде, не могу учинити много. То пак не импутира ко је и на који начин највише уништио животну средину.

grobar_Zvornik

PreviousNext

Return to Evropska košarka