Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Grba » 09 Nov 2019, 19:32

AirBall wrote:Ono sto znamo to i komentarisemo...

Zastupamo odredjene stavove i sluzimo se argumentacijom kojom raspolazemo

Ono sto mene zanima kao pasivnog posmatraca je sta se dogodilo sa lascivnim sms porukama... 1500 poruka sa 3 razlicita telefona?

Naravno. Samo se argument "ne znamo šta se desilo" primenjuje isključivo u odbrani vlasti. Za sve ostalo, nije bitno što ne znamo, onako je kako je laufer javio. Od Oliverovog ubista do Vulinove tetke.

Poenta je da to "ne znamo šta se desilo" nije nikakav argument i da se može primeniti u svakoj situaciji. (Dobro, za Savamalu znamo šta se desilo, ali tad npr. to je nebitno, ima bitnijih stvari). Na taj nazovi argument se poziva samo kad nema pravih argumenata.

Moram da priznam da se u jednom divim Šešelju. Umetnost je kako je zadržao makar i jednog starog birača dok je prelazio put od junaka iz Haga do Vulina. Za to mu zaista skidam kapu.
Grba

Postby Zlaja » 09 Nov 2019, 19:50

Pojačana aktivnost Šešelja i Vacića ne može da izađe na dobro.
Zlaja

Postby AirBall » 09 Nov 2019, 20:53

Grba wrote:Poenta je da to "ne znamo šta se desilo" nije nikakav argument i da se može primeniti u svakoj situaciji. (Dobro, za Savamalu znamo šta se desilo, ali tad npr. to je nebitno, ima bitnijih stvari). Na taj nazovi argument se poziva samo kad nema pravih argumenata.

Meni je prosto neverovatno da inteligentna osoba poput tebe ne razume da sa nacionalnog krila Savamala uopste nije tema, to je tema za takozvanu gradjansku Srbiju koja u godinama kada se srpski narod bori da sacuva svoja vekovna ognjista za teme postavlja kaldrmu, barake i kamene kocke...

Kad budemo bili Svajcarska mozda ce me to zanimati...

Mi smo isti narod ali ne gledamo na trenutak u kome se nalazimo istim ocima...

Uostalom i Jutka je na politicku scenu stupio kao DOS-ov kandidat, uostalom kao i Vesic..

Sta su gradjanisti sejali to sada i zanju...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby mihZR » 09 Nov 2019, 21:41

Još kad bi to tako išlo da djubrad, nasilnici i lopovi, i njihovi saradnici dobro rade na uzvišenim nacionalnim ciljevima tvoj argument bi stajao. No, pošto su ljudi generalno stoka, dobro dodje kontrolisati ih, i onda se bunis za svaku grešku i oni se nauče makar malo...
mihZR

Postby Grba » 09 Nov 2019, 21:42

Meni je prosto neverovatno da inteligentna osoba poput tebe ne moze da shvati da sutra to mozes biti ti. Mozda ce tvoju imovinu neko srusiti, ili ce tvoje najblize neko bombardovati svakakvim porukama, a onda ce ti doci neko i objasnjavati da ne zna sta se desilo, da je to nebitno i slicno.

Gde su doticni poceli mene ne zanima. Isto bih pisao i da su i dalje u navedenim strankama (to jedino vi radikali imate razilicite stavove za srs i sns sa jedne strane i za ostale sa druge strane).

A tek za gradjaniste me boli uvo, to da li oni dobijaju ono sto su zasluzili je krajnje nebitna stvar za ovu, a rekao bih i za vecinu diskusija koje se ovde vode. Tim rezonom, i "nacionalno krilo" koje relativizuje svaki Vučićev potez, a naročito predaju Kosova zaslužuju sve što im Vučić radi i što će tek da im radi. Pa to ne znači da ću pravdati predaju Kosova, jer ga tzv nacionalisti brane...
Grba

Postby Ron Swanson » 09 Nov 2019, 21:53

Kako to da vas interesuje kad Šiptari pale kuće Srba i kradu im imovinu, a ne zanima vas kada to Srbi rade Srbima usred centra glavnog grada? Da ne pominjem to što se domaća vlast bavi pljačkom sopstvenog naroda, dok se reagovanja na šiptarske zločine svode na oštra reagovanja maloumnog Marka Đurića.
Ron Swanson

Postby AirBall » 09 Nov 2019, 21:55

Grba wrote:zaslužuju sve što im Vučić radi i što će tek da im radi.

Sta nam Vucic radi i sta ce Vucic da nam radi?
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Hezonja » 10 Nov 2019, 01:01

Kad ce vise neko da zaustavi ovog imbecila?

Hezonja

Postby bhc_comp » 10 Nov 2019, 01:03

Sta je tačno uloga ovog pajaca? Može li neko da mi objasni?
teglica wrote:Ja imam privilegiju da kritikujem i Ostoju

jedno ime wrote:Veliki Dule objasnio malom kariju
bhc_comp

Postby ExEr » 10 Nov 2019, 02:10

AirBall wrote:
Grba wrote:Poenta je da to "ne znamo šta se desilo" nije nikakav argument i da se može primeniti u svakoj situaciji. (Dobro, za Savamalu znamo šta se desilo, ali tad npr. to je nebitno, ima bitnijih stvari). Na taj nazovi argument se poziva samo kad nema pravih argumenata.

Meni je prosto neverovatno da inteligentna osoba poput tebe ne razume da sa nacionalnog krila Savamala uopste nije tema, to je tema za takozvanu gradjansku Srbiju koja u godinama kada se srpski narod bori da sacuva svoja vekovna ognjista za teme postavlja kaldrmu, barake i kamene kocke...

Kad budemo bili Svajcarska mozda ce me to zanimati...

Ne zanima te Savamala, jer nismo Svica....
Al dok se Srbin trudi da sacuva ognjista, od vitalnog je znacaja da te zanima odbrana udbaske dzukele ,koja brani silovatelja !
To je vrhunac nacionalnog interesa u datom momentu !
Sta sve necete da kazete , ne bi li odbranili neodbranjivo...Ima li razlike izmedju komunisticke radikalne stranke i sns-a po pitanju odanosti vodji...koji moze plebs i kurcem po celu da siba, govorili bi verovatno clanovi da ih je krstom miropomazao...E Domanovicu moj Domanovicu, lepi moj Radoje... :pop:

bhc_comp wrote:Sta je tačno uloga ovog pajaca? Može li neko da mi objasni?

Da zajedno sa udbaskim vojvodom, ogade ljudima ideje desnice i glume opoziciju :okk:
PKAŠ

Kiselinu sipam u oči kakve sve pičke navijaju za Partizan
ExEr

Postby Tegi » 10 Nov 2019, 02:54

bhc_comp wrote:Sta je tačno uloga ovog pajaca? Može li neko da mi objasni?

Da Vucic proda Kosovo uz zvuke Marsa na Drinu i sveze skinute prasice sa raznja.
Jedina sansa da jos dugo ostane na vlasti je da velika vecina glasaca SNSa i SPSa popusi pricu kako je komadanje drzave patriotski cin. Izneverivanje Zapada ga vodi u smrt ili zatvor, a otvorena izdaja u pad sa vlasti i progonstvo uz zadrzavanje pokradenog. Zato mu je botovanje svakog "vidjenog nacionaliste" iz 1990ih ili dosmanlijskog perioda zlata vredno i spreman je da to debelo plati. Kao sto su Djukanovicevom separatizmu bili neophodni nosioci guslarskog narativa poput Kilibarde i Brkovica. Samo sa perovicevcima, Bosnjacima i Albancima ne bi nista uradio.

Nema se para da se svi kupe, velikom delu naroda se mora prodati magla.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Chandrian » 10 Nov 2019, 03:35

Hezonja wrote:Kad ce vise neko da zaustavi ovog imbecila?

Ta nismo Švajcarska da se ovim bavimo.
Chandrian

Postby veljkos161 » 10 Nov 2019, 05:29

grobar_Zvornik wrote:Смисао за хумор и перцепција случаја свачије је право. Све док не крши норме лијепог понашања.

Sa ovim se u nacelu slazem, medjutim , cak i ja koji sam ga vazda podrzavao mislim da je veca verovatnoca da je ovaj put na pogresnoj strani :beyond: ...no, uvek treba krenuti od one " niko nije kriv , dok se ne dokaze suprotno", pa cak i u slucaju tog Jutke , koliko god on delovao kao odvratna pojava :beyond:
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby Angus Young » 10 Nov 2019, 08:03

Međutim, poruke se nalaze u telefonu, odštampane su i dostavljene sudu i policiji na veštačenje. Marija Lukić za "Blic" kaže da Šešelj površno zna predmet, da u javnosti širi dezinformacije, ali da je verovatno i to jedan od razloga njegovog pojavljivanja na suđenju, osim pravnog savetovanja Jeličićevog advokatskog tima.

- Malo je kontradiktorno da Zora Dobričanin umanjuje značaj predmeta i relativizuje nasilje, i da u pravni tim sastavljen od četiri advokata pozove još i Šešelja u pomoć. Što se tiče poruka, čak sam telefone i ponela na suđenje jer poruke i jesu u telefonima, ne kao skrinšotovi već kao sms, u folderu sa primljenim porukama. Telefone sam ponudila na uvid, nosila iste i u tužilaštvo, pa je i neposrednim opažanjem moguće proveriti. Takođe, prošle godine sam tužilaštvu dala saglasnost za proveru baznih stanica i listinga. Uostalom, radiće se vestačenje - rekla je Lukićeva.

Apropo price o porukama
nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

Postby mihZR » 10 Nov 2019, 08:38

Ma nemoj sad to, rekao Šešelj da nema poruka. U stvari, ne znamo mi sta se stvarno desilo. Ali Šešelj je rekao da nema poruka. Mada, nismo sigurni šta je bilo. Sigurno Šešelj ne bi lagao, mislim zašto bi, bio 10 godina u Hagu. Ali hajd da sačekamo da vidimo šta se tačno desilo. A i ko može da izdrži toliki testosteron. Al sačekajmo da tužilaštvo uradi svoj deo posla. U stvari, ne govori tako Šešelj nego Vučić. Pomešao sam, oprostite mi.
mihZR

PreviousNext

Return to Evropska košarka