teglica wrote:Ja imam privilegiju da kritikujem i Ostoju
jedno ime wrote:Veliki Dule objasnio malom kariju
AirBall wrote:Grba wrote:Poenta je da to "ne znamo šta se desilo" nije nikakav argument i da se može primeniti u svakoj situaciji. (Dobro, za Savamalu znamo šta se desilo, ali tad npr. to je nebitno, ima bitnijih stvari). Na taj nazovi argument se poziva samo kad nema pravih argumenata.
Meni je prosto neverovatno da inteligentna osoba poput tebe ne razume da sa nacionalnog krila Savamala uopste nije tema, to je tema za takozvanu gradjansku Srbiju koja u godinama kada se srpski narod bori da sacuva svoja vekovna ognjista za teme postavlja kaldrmu, barake i kamene kocke...
Kad budemo bili Svajcarska mozda ce me to zanimati...
bhc_comp wrote:Sta je tačno uloga ovog pajaca? Može li neko da mi objasni?
bhc_comp wrote:Sta je tačno uloga ovog pajaca? Može li neko da mi objasni?
Hezonja wrote:Kad ce vise neko da zaustavi ovog imbecila?
grobar_Zvornik wrote:Смисао за хумор и перцепција случаја свачије је право. Све док не крши норме лијепог понашања.
Međutim, poruke se nalaze u telefonu, odštampane su i dostavljene sudu i policiji na veštačenje. Marija Lukić za "Blic" kaže da Šešelj površno zna predmet, da u javnosti širi dezinformacije, ali da je verovatno i to jedan od razloga njegovog pojavljivanja na suđenju, osim pravnog savetovanja Jeličićevog advokatskog tima.
- Malo je kontradiktorno da Zora Dobričanin umanjuje značaj predmeta i relativizuje nasilje, i da u pravni tim sastavljen od četiri advokata pozove još i Šešelja u pomoć. Što se tiče poruka, čak sam telefone i ponela na suđenje jer poruke i jesu u telefonima, ne kao skrinšotovi već kao sms, u folderu sa primljenim porukama. Telefone sam ponudila na uvid, nosila iste i u tužilaštvo, pa je i neposrednim opažanjem moguće proveriti. Takođe, prošle godine sam tužilaštvu dala saglasnost za proveru baznih stanica i listinga. Uostalom, radiće se vestačenje - rekla je Lukićeva.
Users browsing this forum: No registered users and 14 guests