Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Ron Swanson » 09 Nov 2019, 13:42

Ćoba wrote:Ne znam koliko to ljudima u Srbiji poznato ali Integral Inzinjering, Dodikova firma, gradi auto-puteve po Srbiji.

Poznato je onima koji ne prate samo nacionalne televizije i najpopularnije novine, tako da znamo da i taj šljam dere budžet.
Ron Swanson

Postby mihZR » 09 Nov 2019, 13:46

Šta je pa drugo politička borba do borbe za lične privilegije, tripove moći, mogućnost ispunjavanja fetiša, zgrtanje para i ostalo?
Ma da, sad kad je o Šešelju - nismo potpuno sigurni šta se desilo, ko to može znati... Kad je o nekom iz suprotnog tabora, prvo se zapljuje pa se onda misli... A treba ih sve redom slajmom polivati na svaka 2 minuta.
mihZR

Postby bhc_comp » 09 Nov 2019, 14:06

mihZR wrote:Ma da, sad kad je o Šešelju - nismo potpuno sigurni šta se desilo, ko to može znati... Kad je o nekom iz suprotnog tabora, prvo se zapljuje pa se onda misli...

Bukvalno ova priča i svi smo svesni toga, nego ajde malo da se pravimo ludi i obzirni. Mora se, što bi se reklo...
teglica wrote:Ja imam privilegiju da kritikujem i Ostoju

jedno ime wrote:Veliki Dule objasnio malom kariju
bhc_comp

Postby Ćoba » 09 Nov 2019, 14:15

https://www.nezavisne.com/novosti/grado ... isa/567843

Moram priznati da sam i ja bio bijesan kad sam procitao natpise pojednih novina ali onda procitas ovo i sve ti bude jasno.
Ćoba

Postby Radonjaa » 09 Nov 2019, 14:18

Nisam ni najmanje iznenađen što se nije ispostavilo tačnim ono što je prvobitno napisano
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Withnail » 09 Nov 2019, 14:28

Grba wrote:Čuj ne znamo sta se dešavalo u Brusu... pa onda ugasite ovaj topik, jer bukvalno ne znamo šta se dešavalo ni u jednom slučaju o kojem se ovde komentariše...

znamo sigurno da je Bane palio zastavu :biggrin:

Radonjaa wrote:Nisam ni najmanje iznenađen što se nije ispostavilo tačnim ono što je prvobitno napisano

naravno, sasvim ocekivano.
Withnail

Postby Ćoba » 09 Nov 2019, 16:29

Ćoba wrote:https://www.nezavisne.com/novosti/gradovi/Pejakovic-o-akademiji-u-Nevesinju-Cetkovic-i-Lutkic-nisu-trazili-skidanje-natpisa/567843

Moram priznati da sam i ja bio bijesan kad sam procitao natpise pojednih novina ali onda procitas ovo i sve ti bude jasno.

https://srpskainfo.com/skandal-na-slavi ... svecanost/
Prica postaje sve zanimljivija.
Ćoba

Postby AirBall » 09 Nov 2019, 16:33

Grba wrote:Čuj ne znamo sta se dešavalo u Brusu... pa onda ugasite ovaj topik, jer bukvalno ne znamo šta se dešavalo ni u jednom slučaju o kojem se ovde komentariše...

Ono sto znamo to i komentarisemo...

Zastupamo odredjene stavove i sluzimo se argumentacijom kojom raspolazemo

Ono sto mene zanima kao pasivnog posmatraca je sta se dogodilo sa lascivnim sms porukama... 1500 poruka sa 3 razlicita telefona?
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Angus Young » 09 Nov 2019, 16:44

Okacene su odredjene poruke na fejsbuk, sto je preneo i blic a i razni drugi mediji, sto verujem sektor za visoko tehnoloski kriminal lako moze da proveri. Nakon izlaska u javnost napali su je Jutkini ljudi i trazili da pred njima brise poruke. To je iznela u "zivot prica" tv emisiji. Da li je obrisala sve poruke ne znam i prvi put cujem da ne postoji nijedna poruka, posto je Jutkina odbrana zapocela na teoriji da mu je podmetnuto i da je taj telefon cesto bio na punjacu u obliznjoj kafani, kao i da je mogao bilo ko iz opstine da ga koristi.

Necu se vise upustati u ovu pricu, jer je za mene dno dna pokusaj relavitizacije ovog dogadjaja
nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

Postby Ron Swanson » 09 Nov 2019, 17:30

Withnail wrote:

znamo sigurno da je Bane palio zastavu :biggrin:

Cepao, molim da budemo precizni. :laugh:

Radikali i istina ne idu u istu rečenicu.
Ron Swanson

Postby grobar_Zvornik » 09 Nov 2019, 17:35

Спектакуларни закључци. Радикали не цијепају и не пале српску заставу. Они који их највише прозивају то раде. И не само да им застава није света, није им свето ништа што се тиче српских националних интереса. Они који највише пљују по идејама Српске радикалне странке, највише су зла нанијели српском народу и српској држави. А и данас им је америчка амбасада први корак. Зато су на маргинама и уједно политичка прошлост која своје оживљавање покушава кроз новоформиране одборе истих лица... Ал запело.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Cvele » 09 Nov 2019, 17:35

U ovom slučaju je "drugoj strani",pa makar i da ne znamo sa sigurnošću šta se dešavalo u Brusu,najbolje ćutati.

Sve ostalo prelazi granice dobrog ukusa,da se tako fino izrazim. :biggrin:

@gz

A to je ona informer priča kako Boško odlazi u američku ambasadu,nema veze što se i Vučić sastao dan pre toga sa njim.
Cvele

Postby grobar_Zvornik » 09 Nov 2019, 17:47

Да ли сам ја негдје поменуо Бошка или искључиво њега?
Зна се ко воли да се дружи у УСА ембаси... ко је ишао по савјете, анализе и коверте. СРС није. И ма шта ко мислио о њој, барем на основу тога, ако жели добро сопственом народу, мора имати какав такав респект.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Фантом » 09 Nov 2019, 17:53

Odavno imam teoriju da su ovi ljudi koji brane Seselja po svaku cenu u stvari projekat protiv vlasti, jer ovi argumenti koje koriste svima ogade pomisao na SNS i SRS.

A i opste je poznato da samo CIA agenti budu pusteni zivi iz Haga.
дошао да вређа
Фантом

Postby Zappa » 09 Nov 2019, 19:22

Радикали не цијепају и не пале српску заставу.

Samo cepaju državu Srbiju, poklanjaju terorističkoj državi delove Srbije, Gračanicu ,Dečane ,Pećku Velikoj Albaniji.

Они који највише пљују по идејама Српске радикалне странке, највише су зла нанијели српском народу и српској држави.

A ideja Srpske radikalne stranke 2019 .godine jeste odbrana seksualnog manijaka.

Kratak je put od granica Karlobaga , Karlovca ,proterivanja Albanaca preko Prokletija ,odbrane srpskog nacionalizma u Hagu , do sluge naprednjačkoj vlasti i pravne podrške seksualnom napasniku iz minorne opštine sa juga Srbije.

Зна се ко воли да се дружи у УСА ембаси... ко је ишао по савјете, анализе и коверте.

Američka amabasada poziva inteligentne osobe po savete ,koverte ,one koji stvarno mogu imati uticaj u zemlji Srbiji, a nekad mi se čini da su Šešelj i radikali svoj zadatak dobili početkom ratova na Balkanu i tu ulogu do dan danas sjajno obavljaju.

Danas asocijacija na nacionalizam SRS jesu :knige Vojislava Šešelja sa maloumnim naslovima, Vendi, Era Ojdanić, Vjerica Radeta koja drema u narodnoj skupštini ,paljenje zastava neprijateljskih država, Šešelj u raspravama sa nakazama Čankom, žene u crnom..
Posle toga neprijatelji Srbije serviraju Srbima : Mišu Vacića, neke Srpske časti, navijačku grupu Delije, Miroljuba Petrovića...

Svrha predstaviti srpski nacionalizam kao nešto varvarsko , primitivno i na taj način uništiti ljubav prema zemlji Srbiji , srpskom narodu. Ta lepa emocija srpskog patriotizma nastalog na kulturnom budjenju srpskog naroda u 19. veku.
On nije vođa, on je podsticaj najnižim ljudskim instinktima, oličenje primitivnosti i beskrupuloznosti. Njegov režim nije politika, nego organizovani kriminal; Oni koji ga slede nisu heroji, već ljudi koji su izgubili moral i razboritost.
Zappa

PreviousNext

Return to Evropska košarka