Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Ron Swanson » 23 Oct 2019, 14:37

hahahaaha
Još jedna pobeda naše diplomatije!
Ron Swanson

Postby Ćoba » 23 Oct 2019, 14:43

Covjek u dva dana daje 4 razlicite izjave na istu temu. Izgleda ne laze samo narod. :biggrin:
Ćoba

Postby Zlaja » 23 Oct 2019, 14:50

Zlaja

Postby PERA » 23 Oct 2019, 16:51

stihl wrote:Наравно да сам свјестан.
Крцун и Лека су били крштени и васпитавани у неко боље вријеме, па су испали такви какви су.
Не могу ни да замислим у шта би се претворио овај некрштени шљам васпитаван на антисрпству, само када би им се дала моћ у руке.

Lepo su bili vaspitani, nema šta. Ne znam na koga misliš pod nekršteni šljam, šešelja, vučića, gojkovićku ili možda dačića, ružića, bajatovića(namerno ne pominjem stare perja ice, todorovića, krasića, vjericu, i ostale) ? Veći zločinci za mene su sps i srs nego drugosrbijanci. Pod sps i srs smo preživeli najveću inflaciju u istoriji neke zemlje, ratove, glad, bedu i sad treba oni da budu bolji od bilo koga drugog. Šljam i jedni i drugi. To da li bi bili gori ovi nekršteni od dokazani ubica srpskog naroda na sreću nećemo biti u prilici da proverimo jer oli gore nabrojani to ne dozvoljavaju krađom na izborima, pretnjama, crnim džipovima, a kad treba i zapošljavanjem preko svake mere, pa tako krušik ima par hiljada viška,. Zato imamo aplauze palikući iz grocke, jebaču iz brusa i ubici iz Lučana, a zviždanje porodici koja je izgubila sina. Srećan sam što ne pripadam toj prvoj srbiji. Draži mi je jedan Nikola Kojo od svih nabrojanih.
Ko glasao sns od ruke mu ništa ne rodilo, rujno vino ni pšenica bijela.
Rđom kapo dok mu je kolena.
PERA

Postby Fratelo » 23 Oct 2019, 17:04

zeppelin wrote:Naravno da Srbin ne mora biti pravoslavac. Vera je stvar tradicije i kulturnog nasleđa, ali i lični izbor.

Ako su ti preci Srbi, i ti si Srbin, šta bi drugo bio ? Što se vere tiče, Srbin može biti i katolik i musliman, ateista, agnostik. Šta god, nije manje vredan, šta god o tome mislila SPC i desničarske kvazi organizacije.

Ne bih se bas slozio sa ovim.

Velika je razlika izmedju termina Srbin i Srbijanac.
Srbijanac je onaj koji je rodjen u Srbiji, nevezano za veroispovest.
Srbin je onaj koji je pravoslavac i koji Srbiju smatra za maticnu zemlju, nevezano za mesto rodjenja.
Fratelo

Postby treci » 23 Oct 2019, 17:08

PERA wrote:Lepo su bili vaspitani, nema šta. Ne znam na koga misliš pod nekršteni šljam, šešelja, vučića, gojkovićku ili možda dačića, ružića, bajatovića(namerno ne pominjem stare perja ice, todorovića, krasića, vjericu, i ostale) ? Veći zločinci za mene su sps i srs nego drugosrbijanci. Pod sps i srs smo preživeli najveću inflaciju u istoriji neke zemlje, ratove, glad, bedu i sad treba oni da budu bolji od bilo koga drugog. Šljam i jedni i drugi. To da li bi bili gori ovi nekršteni od dokazani ubica srpskog naroda na sreću nećemo biti u prilici da proverimo jer oli gore nabrojani to ne dozvoljavaju krađom na izborima, pretnjama, crnim džipovima, a kad treba i zapošljavanjem preko svake mere, pa tako krušik ima par hiljada viška,. Zato imamo aplauze palikući iz grocke, jebaču iz brusa i ubici iz Lučana, a zviždanje porodici koja je izgubila sina. Srećan sam što ne pripadam toj prvoj srbiji. Draži mi je jedan Nikola Kojo od svih nabrojanih.

Politicki prva Srbija ne postoji, vec samo druga koja je nastala pre nje. Ne moze se generalizovati. Stavovi popout podrske agresiji na svoj narod, stavljanje lokatora i izjave tipa uvescemo Srbiju u EU bez Srba su strasni.
treci

Postby zeppelin » 23 Oct 2019, 19:39

Lakerit wrote:Другосрбијанац нам се много унервозио.
Је л си био тако један док се дотични сликавао са оригиналним жутима?

Jadno je ljudima koje ne poznaješ lepiti etikete. Čuj, drugosrbijanac. :pop:

Žute smatram najvećim skupom ološa i lopuža koje je ova zemlja ikada videla.

Gori su mi čak i od trenutno vladajuće sekte, jer od bivših radikala, koji su ratovali iz skupštinskog restorana i za vreme bombardovanja sebi završavali stanove od 100+ kvadrata ništa bolje nisam ni očekivao.

A to što se dotični (i) sa njima slikavao dovoljno govori o njemu. Treba užickati koji dinar da se snimaju "filmovi".
zeppelin

Postby Cvele » 23 Oct 2019, 19:52

Kakav je smrad novinar BIH Pressing-a na N1.Dragan Vučićević uvijen u kvazi pristojnost Jugoslava Ćosića.
Cvele

Postby Tegi » 23 Oct 2019, 20:15

Cvele wrote:Kakav je smrad novinar BIH Pressing-a na N1.Dragan Vučićević uvijen u kvazi pristojnost Jugoslava Ćosića.

+1995
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby meda » 23 Oct 2019, 22:54

Cvele wrote:Kakav je smrad novinar BIH Pressing-a na N1.Dragan Vučićević uvijen u kvazi pristojnost Jugoslava Ćosića.

amir zukic
moram da priznam da mi je nekad zadovoljstvo da ga gledam kako se pusi cim neko spomene r srpsku u pozitivnom kontekstu... koliko je isfrustriran i iskompleksiran da je to ponekad smesno, bukvalno ne moze da sakrije to, izbija iz njega iz ociju mu viri... pristrasnost maks level, znaci objektivnost nula ali nula, poziva stalno goste koji ce da pljuju po republici srpskoj i srbiji, bukvalno mu je svako trece pitanje "teritorijalne pretenzije srbije na bosnu ili velikosrpski projekat"

bio mu je jednom gost onaj presednik srebrenice mislim gradonacelnik koji je vec q tamo... a amiru svaka druga rec ali bukvalno svaka druga rec genocid u srebrenici, genocid pa genocid ali genocid jel sam rekao genocid, znaci lik je puko...

i ako dodika dozivljavam kao jos jedno politicko smece drago mi je kako uvek predribla ovo govno od nazovi novinara
"Svesni smo težine zadatka. Da je lakši, pripao bi nekom drugom"- D. Vujosevic

"jug" je uspeo da postane ogavniji od "gospode" iz zapadne loze, a to je bilo gotovo nemoguce postici.
meda

Postby b@Ta maRe » 24 Oct 2019, 02:18

Fratelo wrote:Srbin je onaj koji je pravoslavac i koji Srbiju smatra za maticnu zemlju, nevezano za mesto rodjenja.

Još 1849. je Vuk Karadžić objavio "Kovčežić za istoriju, jezik i običaje Srba sva tri zakona", a te izmišljene podele nastaju tek u XX veku. U Dubrovniku je u XIX veku postojao Srbokatolički pokret, a danas Hrvati mnoge viđenije dubrovačke Srbe nazivaju Hrvatima, poput Meda Pucića, Valtazara Bogišića, biskupa Ivana Stojanovića (koji se protivio hrvatizaciji Dubrovčana), Ivana Gundulića, Marka Murata, itd... Mi smo se sami odrekli Srba katolika i Srba muhamedanaca, i time olakšali titoistima da izmišljaju nove nacije.

Što se tiče ove titoističke dece koja nas danas jaše i priče kako smo najgora generacija, nakon 2. Sv. rata su napredovale samo cinkare i jajare, koje su izdavale rođenu braću, očeve i dedove, samo da bi napredovali i kako bi ih drugovi pohvalili. Zbog takvih je i zemlja uništena u krvi, a njihovi potomci nas danas jašu. Treba pročitati knjigu koja se zove "Knjiga o Milutinu". Ima otrežnjujuće dejstvo.

Nego, da se vratimo na aktuelni trenutak. Evo ga i "opozicionar" Čanak, napada ovo što se odaziva na ime Milomir Marić. Za sve će da ga napadne, osim za ljubljenog Žvalju <3

Dexi wrote:Jedino u čemu su oni bolji to je taj individualni kvalitet njihovih igrača
b@Ta maRe

Postby stihl » 24 Oct 2019, 10:13

А да их "случајно забораве" вратити у Русију :okk:
"Slovenski štit" u Srbiji: Rusi donijeli S 400 i Pancir S

https://www.nezavisne.com/novosti/ex-yu/Slovenski-stit-u-Srbiji-Rusi-donijeli-S-400-i-Pancir-S/565076
stihl

Postby AirBall » 24 Oct 2019, 14:01

Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Bojdo » 24 Oct 2019, 14:05

Bravo!
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

Postby stihl » 24 Oct 2019, 14:40