mihZR wrote:@AirCek sad, s koje strane 8. sednice je sad Milosevic?
Nebitno je na kojim cemo granicama da budemo. Pre sam i za to da imamo manju drzavu al da ona bude naša, srpska. Mi smo bili na jednom putu koji je bio u biti nas. Narod ga je dozivljavao kao svoj do 1918 kad smo to zamenili. I to opet nase elite. E sad mogu da razumem te nase elite da su tada bile u zabludi, al vas koji danas posle svega ste na istim pozicijama ne razumem. Isto i sa komunizmom.Zappa wrote:Ma komunisti i Jugoslavija je krivi za sve .
Da njih nije bilo danas bi Srbija bila na granicama Karlobag -Karlovac - Virovitica. Srba bi bilo 30 miliona.. Ekonomski Srbija bila razvijena kao Švajcarska.
A pre okupacije od strane komunista, to je bila elita i Srbi :
1817- ubijaju Karadjordja
1868- ubijen knez Mihailo Obrenović
1883- Timočka buna
1885- Poraz u bugarsko-srpskom ratu
1903- Majski prevarat
1907- Bombaška afera
1908-Aneksija Bosne i Hercegovine
1910- Vladislav Petković Dis: Naši daniSpoiler: pokaži
....
treci wrote:Interesanto je ovo sto Air napisa da Stambolicevci i neotitoisti nazivaju gradjanskim opcijama kada je upravo sama KPJ kritikovala gradjanske partije
Pre i nakon samog rata
Tegi wrote:Apsolutno, Zappa.
Obaveštajne strukture su od komunizma napravile besplatni štrokavi nužnik u koji svaki polupismeni hohštapler može da se ispiša.
Kao što su pre 19 godina zatrčavali na ulicu da ruše Miloševića, tako se sada zatrčavaju na internet da pljuju po komunizmu.
Nacionalista koji tek tako kaže "komunisti su krivi za sve loše što nas je snašlo" ne zna osnovne stvari ni o Srbima ni o Srbiji.
Lakerit wrote:Проблем је што у Србији није дошло до обрачуна са комунистима.
Поделили се у два табора и смењују се силјући ову државу и њен народ својим болештинама.
Šta bi mi dobili ? Moguće članstvo u EU za deset godina ? I ko bi nam to garantovao ? Da li bi to bila garancija kakvu je dobila Severna Makedonija, kojoj je bilo obećano otvaranje pristupnih pregovora“, upitao je Vučić.
Ćoba wrote:Ovo je samo dokaz koliko se stvari brzo mijenjaju, promjena vlasti na Kosovu, hladan tus za Makedoniju, sve veci uticaj istoka... Mislim da je sad i najvecim optimistima jasno da ni jedna zemlja u regionu nece uci u EU u narednih 10 godina, sta god da uradi.
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 4 guests