Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Domingoo » 03 Apr 2020, 14:43

Postoji ona stara nikad zastarela "zavadi pa vladaj " . Jadna je Srbija u kojoj jedino mozes da biras izmedju pinka i n1 izmedju Vucica i Djilasa,izmedju prvo i drugo Srbijanaca i ko zna cega jos .. Rade nas vec 200 godina kao debile,vecito nas dele.
Od Srpske zemlje naprqvili makedoniju Srpsku spartu pretvorili u leglo srpskomrziteljstva , Ilije pretvorili u Izete , Srbe pokatolicili i pretvorili u Hrvate , plqnski iseljqvali Srbe sa Kosova da bi ga oteli ,a nama poturili Vucica i Djilasa da izmedju njih biramo.
Domingoo

Postby Duh sa sekirom » 03 Apr 2020, 19:47

Ovde kao da se poredi N1 sa nekom najcistijom i najpostenijom novinarskom kucom bez ijedne mrlje( namerno nisam imenovao nijednu jer takve ne postoje) pa se iznosi sve loše o njima da bi se opravdala teza da su svi oni ista govna
A u stvari se porede sa Pinkom,informerom ,STB i ostalim dupleuvlakackim medijima koji godinama sprovode kolektivno ispiranje mozga, progon neistomišljenika svakodnevnim brutalnim lažima i izmisljotinama i to sve uz obimnu finansijsku i logističku podršku države..Ovi mediji su zvanični glasnici SNS i sve što kažu su reči Aleka lično..To je njegova tvorevina i ovi nazovi mediji su samo instrument za njegovo razračunavanje sa političkim neistomišljenicima
I opet ću ponoviti ne mogu da verujem da iko stavlja znak jednakosti između Pinka i N1 ..Razlika u profesionalizmu i objektivnosti se meri svetlosnim godinama
Duh sa sekirom

Postby grobar_Zvornik » 03 Apr 2020, 19:49

О љубичастом смећу сам давно све написао.
Професионализам и Н1 не иду заједно...
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Lakerit » 03 Apr 2020, 19:55

Duh sa sekirom wrote:Ovde kao da se poredi N1 sa nekom najcistijom i najpostenijom novinarskom kucom bez ijedne mrlje( namerno nisam imenovao nijednu jer takve ne postoje) pa se iznosi sve loše o njima da bi se opravdala teza da su svi oni ista govna
A u stvari se porede sa Pinkom,informerom ,STB i ostalim dupleuvlakackim medijima koji godinama sprovode kolektivno ispiranje mozga, progon neistomišljenika svakodnevnim brutal
nim lažima i izmisljotinama i to sve uz obimnu finansijsku i logističku podršku države..Ovi mediji su zvanični glasnici SNS i sve što kažu su reči Aleka lično..To je njegova tvorevina i ovi nazovi mediji su samo instrument za njegovo razračunavanje sa političkim neistomišljenicima
I opet ću ponoviti ne mogu da verujem da iko stavlja znak jednakosti između Pinka i N1 ..Razlika u profesionalizmu i objektivnosti se meri svetlosnim godinama

Ја само знам да је н1 настао лоповлуком од стране ове власти да им другосрбијанце глуме опозицију. Са тиме у вези да ли на пинку или н1 смеш нешо овако да говориш?

Усред ванредног стања размештају мигранте по Србији?

Ја бих рекао да н1, пинк информер или нова стоји на истим позицијама по питању миграната, ким и сличних тема. То се две криминале групе које имају исту политику сукобљавају ко ће више да краде.
Lakerit

Postby Tegi » 03 Apr 2020, 20:16

Nije N1 " profesionalnija" od Pinka zato sto tu rade casniji ljudi i bolji novinari, vec zato sto njihova ciljna grupa zahteva suptilniji nacin obrade od teletabisa koji gledaju Pink. Da Drugosrbijancima prlici kulturna matrica Zike Seljaka, oni bi im je pustili bez problema. Bas kao sto njihov ugladjeni vlasnik Bajden podrzava siptarske koljace i trgovce organima ukoliko mu oni ispunjavaju ambicije koje ima u ovom delu sveta.

Cilj te televizije ja jasan kao dan- podmukla zelja Amerikanaca da svu krivicu za lose stanje u drzavi prebace na domacu polumarionetu, te da kod dela stanovnistva koji je protivnik rezimu izazovu zelju za jos dubljom okupacijom i jos vise ingerencija u rukama stranaca, jer pogledajte kako samo objektivno izvestava americka N1, a kako spinuju srpski Pink i Informer.
Drugi cilj je pritiskanje Vucica ukoliko oteze sa izvrsenjem domacih zadataka, gde relativno mali budzet te televizije samo svedoci o poslusnosti Aleksandra Vucica. Kao sto mafijasi svom sticeniku nabiju pistolj u usta kako bi im isplatio reket, tako N1 napada Vucica zbog afera za robiju, ali istovremeno ostvaruju opozicioni monopol forsiranjem nesustinskih tema.

Koliko god mi bilo milo zbog AVovih plakanja na konferencijama, ipak treba reci da su Tatalovickina prcacka pitanja deo istog procesa kao i davanje siptarskom autoputu imena Bajdenovog sina. Ili hocete reci da najuticajniji americki politicar i general CIA-e Petreus ne znaju sta rade, pa cete im vi objasniti?
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Cvele » 03 Apr 2020, 20:30

Tegi u metu.
Cvele

Postby Ćoba » 03 Apr 2020, 20:34

Kad bi svi relevantni mediji u Srbiji izvjestavali profesionalnije od ovoga dna N1 i slicni bi izgubili na vaznosti.
Ćoba

Postby Tegi » 03 Apr 2020, 20:41

Ćoba wrote:Kad bi svi relevantni mediji u Srbiji izvjestavali profesionalnije od ovoga dna N1 i slicni bi izgubili na vaznosti.

Ovo je srpstvo u punom obliku.

Metafizicira se u politici, a kada ga pitas o Bogu, spasenju, smrti, smislu zivota... on kaze- nemoj mi te teske teme.

DJV je najprofesionalniji novinar u Srbiji. Platis ga mnogo, sluzice ti. Platis ga malo, prebeci ce konkurenciji.

Novinarstvo po sebi je legitimizacija interesa onih koji te placaju. Objektivnost u tom zanatu nije nikakav (cak ni nedostizni) ideal, vec puki istorijski incident.

Cak ni pucanj u novinara najcesce nije pucanj u istinu, vec uzdrmavanje konkurentnog mafijaskog klana.
Last edited by Tegi on 03 Apr 2020, 20:47, edited 2 times in total.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby AirBall » 03 Apr 2020, 20:41

Ćoba wrote:Kad bi svi relevantni mediji u Srbiji izvjestavali profesionalnije od ovoga dna N1 i slicni bi izgubili na vaznosti.

To je kao da kazes kad bi Zvezda malo bolje igrala niko ne bi navijao za Partizan...

N1 je pravljen za drugaciju publiku..

Biznis kao i svaki drugi, uradi se ispitivanje javnog mnenja i ponudi se ono sto je deficitarno na trzistu...

RT i Sputnjik su izuzetno profesionalni, ali niko normalan ne spori da iza njih stoji ruska drzava...

No hard feelings, it's just a business...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Ćoba » 03 Apr 2020, 20:44

Ja uopste ne sporim da svaki medij "navlaci" na neku stranu, to je sasvim prirodno i u daleko razvijenijim drustvima od naseg. Ali ipak cini mi se da su u Srbiji neke najosnovnije granice novinarskog profesionalizma odavno probijene.
Ćoba

Postby Tegi » 03 Apr 2020, 20:51

Ćoba wrote:Ja uopste ne sporim da svaki medij "navlaci" na neku stranu, to je sasvim prirodno i u daleko razvijenijim drustvima od naseg. Ali ipak cini mi se da su u Srbiji neke najosnovnije granice novinarskog profesionalizma odavno probijene.

Pod Kostunicom su i njemu naklonjeni mediji bili prilicno otvoreni i pristojni (glavni urednik Politike bio Lompar), pa se masovno gledao U92, koji je igrao dosta otvorenijih karata nego sto to danas radi Gej1.
Tegi

Postby Ćoba » 03 Apr 2020, 20:59

Ali je barem prosjecan gradjanin imao neko povjerenje u takve institucije kakava je Politika i znao je da su ipak tu najrelevantniji izvori informacija. Danas ako ne cujes za neki problem u drustvu od Zakline i ekipe neces ga ni cuti, kao da ne postoji.

S druge strane itekako sam svjestan za koga oni rade i kakvo su zlo.
Ćoba

Postby Tegi » 03 Apr 2020, 21:18

Pa ljudi su daleko informisaniji pod autokratom Vucicem nego sto su bili pod demokratom Kostunicom.
Ali formalno jesi u pravu.
Tegi

Postby AirBall » 03 Apr 2020, 21:21

Ćoba wrote:Ali je barem prosjecan gradjanin imao neko povjerenje u takve institucije kakava je Politika i znao je da su ipak tu najrelevantniji izvori informacija. Danas ako ne cujes za neki problem u drustvu od Zakline i ekipe neces ga ni cuti, kao da ne postoji.

S druge strane itekako sam svjestan za koga oni rade i kakvo su zlo.

Besplatan sir je samo u misolovci...

Da li tebi neko treba da objasnjava da je DJV budala?

Mislim da ne mora...

Zato su ovi drugi vece zlo, perfidni su, a ostavljaju dublje posledice...

Dacu jedan primer koji naizgled nema veze sa ovom temom...

Koja je najveca americka baza u Evropi?

- Ramstein u Nemackoj...

Kad su tamo dosli?

- 1949

Kad ce otici?

- E to niko ne zna...

Gde su danas Milanovic, Komrakov, Dusan Cukic, Spomenka Jovic i slicni...

To je mnogo ozbiljnija okupacija...

Zato mene mnogo vise brine da li cemo prihvatiti zig genocidnog naroda nego da li je neko Solaka i Djilasa nazvao nekim pogrdnim imenom...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Ćoba » 03 Apr 2020, 21:30

Sve je to ok ali ti vrlo cesto u startu postavis stvari ili-ili iako vecina normalnih ljudi jeste za tu nacionalnu opciju ali pod daleko normalnijim okolnostima. Zasto nacionalna opcija mora biti nivo DJ Zeksa i Informera?
Ćoba

PreviousNext

Return to Evropska košarka