Šareni uz Edina Avdića po meni najbolje od svih današnjih komentatora sa ovih prostora poznaje košarkašku igru. Jasno je da se smorio kad slabo i ima priliku šta da prenosi. On i Denda se rotiraju za ABA ligu, regularni deo KLS-a je ionako ispod njegovog renomea, nema Evrolige na RTS-u... tako da bljesne kad je završnica KLS-a i kad je reprezentacija na nekom takmičenju. Šteta je što su on i recimo MIlan Bošković sa B92, koji po meni odlično poznaje tenis i fudbal, jednostavno robovi svojih TV kuća (kad već ne prenose mnogo, uvale im da rade sportske preglede i slično), koje gotovo ni po čemu ne mogu da pariraju Sport Klubu i Areni, kad je u pitanju ponuda sportskih prenosa. Jedno vreme je Ilija Kovačić dok je još bio na B92, istovremeno radio i na Sport Klubu, Nebojša Višković je takođe jedno kratko vreme radio na RTS-u i Sport Klubu, pa čak i pomenuti Bošković na B92 i Eurosportu. Ne znam da li je tako nešto i danas moguće. Koliko bi samo Sport Klub ili Arena dobili njihovim dolaskom.
Vrlo je interesantno ovo o čemu Edin priča od 18:52 do 20:00. Treba imati hrabrosti pa reći tako nešto.