nolinjo wrote:ofke se nie dobro izrazio ,on je samo hteo da kaze ,da ce novakovi fenovi poceti sa jos ekstremnijim likovanjem nad vaterpolistima ako ne daj Boze zaseru ...samo da uzvrate njem i jos neki ljudima sto udaraju na bezgresnog patriotu tm
Pre svega Novakovi fanovi su postovaoci pod
br.1 sporta a pod br.2 tenisa.
Zelim(o) svima uspeh svim srcem koliko i Novaku. Ranije sam pratila i druge sportove, plakala sam kad smo izgubili u kosarci posle 9 poena prednosti 45s pre kraja. Sada priznajem, mnogo vise tenis nego ostale sportove. Ali ne zbog Novaka, pratim od Bobe jos, ali tada manje jer tv je prenosila manje, nije bilo interneta...
Nema nikakvog ekstremnog likovanja, umemo i te kako da kritikujemo i Novaka koga si nazvao bezgresnim patriotom. Nije bezgresan a nemam nameru da merim niciji patriotizam jer se jezim od toga.
Novak jeste veliki, ne zelim da kazem najveci sportista, niti je nedodirljiv vec kazemo da ga ostatak sveta tako dozivljava i da im je na pomen reci Srbija prva asocijacija Novak. Bar je tako sada i treba valjda da ti je drago zbog toga.
Mozes ti da pljujes sto nije osvojio medalju ali mi koji pratimo tenis ti kazemo da i ako je na papiru 2., ovi i ovakvi porazi su vec duze vreme realno Novakovo stanje i zato nemam sta da mu zameram niti njemu niti cu rukometasima, odbojkasima. Ko je bolji tog dana, na tom turniru odnece pobedu. Tako i treba da bude u sportu.