Izgleda je ovo ono kolo kada nece nista hteti. Prodam Cilvela, da bih se uklopio za druge transfere, on asistenciju. Marez kapiten jer protiv WBA igraju, Gvardiola ga ostavi na klupi.
Mnoge nas je prodao Siti, al ja nemam Bruna i ne bih imao ociglednijeg izbora za kapitena od KdB (Salah i Kejn jedan protiv drugog). Sad cu da se nadam da Junajted nece uraditi nista, inace odoh ja van prvog miliona.
Razmisljam jos ovo kolo da zamenim Cilvela za Zumu kako bih dobio malo novaca, a Zuma je na svakoj utakmici u gol sansi, al srecom dobro ispalo po mene sad.
Svi osim Kejna i golmana Molijea imaju neki return: Cilvel, Kufal, Dalas, Salah, KdB sa 2p bonusa (mrsavo za kapitena al ajde), Bamford i Kalvert Luin.
Cekam Grilisa i Konsu i da me ne potopi Bruno. Svim srcem uz mrtvi Sefild.
Meni trebaju Grilis i Konsa da ujednace ono sto ce da napravi Bruno vrlo moguce. Dogurao sam sa 900k na 600k, Bruno masovni kapiten me moze gurnuti i u blagi minus.
Idealno: Vila prima gol da Martinez nema CS, Konsa daje gol da opere nedostatak CS, Bruno masi onaj svoj skakutavi pederski penal, Grilis gol i asistencija. To je sve sto zelim od ove veceri.