Odlično je Kazemiro spremio danas utakmicu protiv Zvezde. Iskoristio im je sve mane koje trenutno poseduju, a Zvezda se vratila u utakmicu samo zato što Unikaha nije dovoljno precizno šutirala za 3.
Od starta je napao Borišu Lesorom, koji u ovim godinama ne može da brani takvog igrača. Tu je pametno iskoristio to što je ovaj jedina četvorka.
U odbrani je izvršio veliki pritisak na spoljnu liniju i time je isekao njihkve centre, koji kolikl god da su fizički jaki, ne mogu mnogo na niskom postu kada loptu ne dobiju u idealnoj pozociji, Odžo pogotovo, Cirbes možda i izmulja nešto.
Jedino za šta nisu imali rešenje je Perperoglu, kakva klasa od igrača
Sam je sprečio da prvo poluvreme ne završi 20+ za domaćina sa one tri trojke za nekih 80ak sekundi, a posle je najviše povukao i u drugom poluvremenu.
Ne znam da li je Reglend u nekom velikom padu forme ili ne, ali rekao bih da on kao igrač ne reaguje previše dobro na jak pritisak odbrane.
I da ove Čičine priče da im EC nije bitan ne piju vodu ne bi ovoliko grizli da dobiju da im ne znači.
Na kraju odličan rezultat za gosta, slično kao kada smo mi gostovali Turk Telekomu.
I da, Lesor, iako je napredovao u odnosu na prošli sezonu, kakva budala.
Takođe, mislim da je Boutrajt baš ono što treba Unikahi, njima baš fali jedan opasan napadač spolja. Ko je konstantna pretnja po koš.