Ne vodim ja polemiku o tome da li je Zeljko imao bolje resenje od Gudurica, vec o samom kvalitetu i talentu tog igraca.
Ja sam i rekao da ga je doveo jer je bio jedan od retkih perspektivnih igraca koji je mogao da se dovede u tom trenutku, ali je pitanje njegovog talenta i kvaliteta skroz druga prica.
Jednostavno tanak igrac, koji sem tog suta nema nista drugo, a cak ima i solidnih problema da se sam izbori za sut. Nosilac nikad ne moze da bude ni u daleko slabijim ekipama od Fenera, igrac za 10-15 minuta, mozda.
Bas naprotiv, ti pokazuejs koliko je svaki tvoj post “ srbendisanje”. Teodosic nije dosao u CSKA kao balavac, vec kao igrac od nekih 25 godina, koji iza sebe ima finale Evrolige i titulu MVP-a u tom finalu, dakle dosao je kao najkorisniji igrac F4. A on nije gubio polufinala samo prvi put, gubio je i sa 28 godina. U solidnom broju tih polufinala se raspao, nije znao gde se nalazi.
Protiv Makabija na F4 12 poena, 2 asistencije ( dve ), dve izgubljene, sut iz igre 4-9, uz greske koje su prelomile utakmicu.
U porazu od Olimpijakosa na F4 2015,dakle kada je imao 28 godina - 8 poena, sut iz igre 2-7, 5 asistencija, 6 ( SEST ) izgubljenih lopti. Ovo nije raspad
?
U istom mecu Nando 18 poena, 4 asistncije i 2izgubljene.
U mecu kada su osvojili titulu, De Kolo je bio taj koji je resio par poslednjih napada kada niko nije mogao da kupi kos.
U tom finalu, koje nije nebitna utakmica dao je 22 poena, imao 7as, resio kljucne napade.