by octopus » 05 Feb 2018, 11:30
Svaka cast za Bibica. Do sad je preziveo Zilkica. Ovo mu je poslednja juniorska godina i za ocekivati je da dovrsi ono sto je zapoceo pre 2 godine, a to nazalost nije osvajanje evropskog zlata, jer ove godine nema EP. Na svetskom je nerealno ocekivati medalju. Ne mislim da ce imati neku seniorsku karijeru zbog novih povreda, koje ga rasirenih ruku cekaju, ali nek bar ima vrhunske juniorske rezultate. Podjednako dobre kao sto je imao i kao mladji junior.
Kijanovic bas dobar i na 200m (peti rezultat svih vremena u Srbiji), sto nagovestava da ce ove godine da spusta licni i na 100m i na 200m. Mijailovic se izgleda bas sporo vraca, veoma je los. Dugo je bio povredjen, a Gardasevic se verujem jos uvek nije ispraznila nakon uspeha u Grosetu.
Sefcic se oprasta ove sezone od atletike i koliko god da joj se SB iz sezone u sezonu smanjuje, ni to nije dovljno da je neko pobedi. Lepo je sto se pojavila ta devojcica iz Zvezde u skoku uvis, ali cak dve takmicarke iz Republike Srpske, koje su nastupale VK, bile su bolje od sampionke Srbije. Motka bez bronze, jer nije preskocena pocetna visina, a zlato i srebro osvojeni na zalosnim visinama. Jos jednom podvlacim, ovo su tri najslabije discipline kod nas, ubedljivo.
Maja "pada" u trkama na 400m, ali je ostvarila PB na 200m. Salaski se priblizava ka ''svojih'' 53s. Solidno rivalstvo.
Ocekivao sam juniorski NR na ovom prvenstvu u disciplini 60mH. Ne znam sto nije bilo Milice Emini...
Takodje nije mi poznato sto nema ni Milana Ristica. Mada on svake godine, sve manje preferira dvoranu. Nadam se da nema neku povredu.