Oligarhstars wrote:Ma nece tamo Childres ni igrati nista... trojku pokrivaju Chandler i Barton...
Iskreno Pelikani su jedna od ekipa kojoj se najvise radujem ove godine da gledam, bice to vrlo interesantna ekipa. Ako bude dobro vodjena mogu da budu mnogo zajebani. Imam utisak da im fali neki trojkas prangijas jos...
Mislim da ce Love ove sezone da odigra mnogo dobro. Najbolje od prelaska u Cavse. A takodje ocekujem da ce Tristan imati manju ulogu... ocekujem jako puno minuta sa Love-om na 5
Slazem se, mislim da ce najvise minuta uzimati petorka : IT-Smith(Korver)-LBJ-Crowder-Love, gde Love cuvati centra, Cro najbolje protivnicko krilo/cetvorku, LBJ verovatno nekog igraca najslabijeg napadaca da se steka i da moze malo sa strane pomoci da ukrade/ podeli rampu, IT-a ne mogu sakriti jbg, JR ce cuvati boljeg iz protivnickog backcourta, Korver isto. Tako da ono, imamo 3 coveka koji igraju odbranu u celom rosteru (LBJ, CROWDER, TT) i 2 koja mogu ponekad kad imaju volje - RJ i Samp (ako ostane) i to je to, bacamo karte na skok i napad -> sut za 3. Rose ce nabiti samopouzdanje dok se IT ne vredi, malo ce se probati sa Jeffom Greenom, Tavaresom, Anteom, Osmanom, pa kako se ko snadje. Dobice i iskusni lisac Jose svoje minute.
Sve ovo je i dalje tanko za GS, ne ide se dalje od 2 pobede u finalu, tako da treba da se utope BKN pick, Sampert i eventualno Tristan za Bugija ili nekog bar korisnog igraca u dobrim godinama koji igra defanzivu. Weedecemo...
Inace, Oli kako je, sta ima ?