by Desetka » 12 Dec 2016, 09:55
Ne vidim preteranu atraktivnost ove lige izuzev eliminacione faze, ako ligu budu sacinjavale ekipe iz bivse jugoslavije.
Ako sam ja dobro shvatio ovo je zamisljeno kao treci nivo evropskih takmicenja, za ekipe koje ne prodju u grupnu fazu ls i le, tako da mislim da bi bilo mnogo interenesantnije da se prica prosiri na rumuniju, bugarsku itd.
Ako bude ovako, da bih i slovenija daju pet ekipa te prve grupe bi bile uzas. Vec zamisljam grupu zvezda, decic tuzi, zrinjski, bitola i ne vidim da ce tako nesto bilo kako povecati atraktivnost.
Totalno bi druga prica bila kada bi se ubacilo veci broj liga u takmicenje, to bi vec bio veliki napredak u svakom smislu.
U tom slucaju bih podrzao ovu ligu, naravno da se igra sredom ili cetvrtkom i da predstavlja neki vid evro takmicenja cijim bi se osvajanjem davala prohodnost u visi nivo evropskih takmicenja. Bilo kakvo ukidanje domace lige ne podrzavam.
hej Pjano, skoci daj gol glavom
To je juris, to je nalet. Nema milosti, sve ili nista. To je Crvena Zvezda u svom elementu, to je Crvena Zvezda u svom punom sjaju.