by Felipao » 12 Jan 2021, 18:38
Sto se tice naseg meca sa GB,ocekujem jedan neizvestan meč. Neka moja razmisljanja zbog cega ovaj mec moze biti neizvesniji nego sto mnogi predvidjaju :
1. Mec se igra u Viskonsinu. Ono sto je Grin Beju inace prednost, sad i ne mora biti. Publike nema, samo uzasno hladno vreme. U trenutku kada se igra Ramsa bazira na Akersu i elitnoj odbrani nasuprot jednom elitnom bacacu mislim da mozemo tu da profitiramo.
2. Adams vs Remzi je sigurno najuzbudljiviji mecap na mecu, mozda i cele sezone. WR1 vs CB1. Adams je hvatac koji moze da vam stavi 100 jardi i vise TD bez problema ali mislim da Remzi moze da ga izbaci iz jednacine. Ukoliko to uspe, kao sto je uspevao sa Hopkinsom 2 puta, Metkalfom 3 puta, Digsom, Meklorinom, Evansom, Kuperom, Robinsonom itd sta Grin Bej bukvalno ostaje bez pola napada. Adams je ove godine postigao 18 TD, a Remsi su za celu sezonu primili 17!
3.Vec sam pomenuo da je nasa snaga Akers a Grin Bej poseduje najlosiju odbranu od trcanja u celoj ligi. Sad sto bi rekli ameri :Playoff is different animal ali prosto mislim da ne moze niko preko noci od najgore da postane vrlo dobra odbrana.
4. Povreda Bahtiarija je ogroman nedostatak za GB. Nama ce biti fit oba qb, Kap a izgleda da ce igrati i Donald. Tako da sa te strane bi mogli da i tu uzmemo prednost gde ce Flojd imati laksi mecap i mogao bi da maltretira Rodzersa sa konstantnim pritiscima. Takodje i njihovo trčanje ce tu da trpi, a ako im trcanje limitiramo Rodzers biti pod ogromnim stresom da po hladnom vremenu, mozda i nekim padavinama trazi Adamsa u duelu sa Remzijem.
Sve u svemu, ovo je plejof. Odbrane u plejofu dolaze do izrazaja. Takodje, osecam da ove godine imamo karakter za razliku od 2018, spremni smo da napravimo nesto veliko. Vitvort se za mesec dana oporavio od MCL i PCL, Gof igra sa 3 sipke u palcu, Donald se vraca na teren sa povredom rebara. Prosto vidis im u pogledu da su spremni da te pojedu da bi dosli do kraja, i koliko god to delovalo smesno - bitno je.
Ako Donald izadje na teren u svom beast modu - ja ocekujem pobedu. Pogotovo ako Volford ponovo startuje i napadnemo GB trcanjima, read optionom, jet sweepom, napasti im inside, napasti edge, iz toga gurnuti po neki plejeksn za big gain kad ih nabijemo u box.
Ne mislim da smo bez sa si, cak naprotiv.
Bolje da ostanes i boris se. Ako bezis, samo ces umreti umoran - vikingska poslovica