Houdini wrote:sudija moze a ti izda opomenu ako si neaktivna, dve opomene poen za protivnicu.
Liv wrote:^ hvala! moram malo to da proucim. Atraktivan sport, kratko trajeali je bre stresan
Burke wrote:Како људи за 1 дан науче правила.А ја до јуче нисам ни знао да теквондисти носе ова чуда око струка.
Houdini wrote:Burke wrote:Како људи за 1 дан науче правила.А ја до јуче нисам ни знао да теквондисти носе ова чуда око струка.
najgore od svega je sto sam ja kratko i trenirao tekvondo, ali pre 24 sata nisam znao nijedno pravilo
harper lee wrote:Jesi li ti siguran da si bas to trenirao?
GravediggerZMN wrote:Odgledah finale kao na iglama da sam bio.Samo sto nisam poceo da oponasam njene udarce(sva sreca pa nisam,cale ako bi uzvratio bilo bi jebeno).Prosetah psa medjutim i dalje me puca adrenalin,kao da sam ja osvojio.
Hvala Milice za ovu radost veceras,jedva cekam da krocis u Pionir da ti se poklonim za uspeh koji si napravila.Ti si ponos Srbije!!!
VMJunior wrote:Da bre,ona zena koja je trener Francuskinje cestitala joj je kao da joj je tetka a ne trener protivnice koja je izgubila mec za zlato.
Svaka cast
Users browsing this forum: Claude [Bot], Trendiction2 [Bot] and 78 guests