1.Iako mi mozda niko nece verovati, ja se secam dana kad sam poceo da navijam za Partizan.Bilo je to u zabavistu,imao sam izmedju 5 i 6 godina,na velikoj poljani koja je bila u sklopu obdanista,igrali smo fudbal (znate i sami na sta lici fudbal u tim godinama),neko me je pitao za koga navijam(stariji decaci koji su pred polazak u osnovnu skolu) ,za Zvezdu ili Partizan,da se podelimo u 2 grupe i ja sam rekao :"Navijacu za Partizan".Imao sam crveno-belu
majicu na nekim poprecnim prugama,ma svega se secam.Jednostavno,taj dan nikada necu zaboravit,mnogi mi ne veruju,ali sta me briga.
U porodici niko nije nesto posebno zagrizen za sport ,pa tako me niko nikada nije ni terao za nekoga da navijam...
Od tog dana do danas i do kraja zivota ,ja sam uz Partizan.Mogu reci da nikada nisam zazalio i da sam ponosan na to.Posle sam godinama uvideo da je Partizan nesto posebno,pogotovo kosarkaski klub.I tako dalje...Iz tih prvih godina pamtim jedno gostovanje Partizana u Pristini.Posto sam ja sa Kosova,moj drug iz kraja i ja odemo na stadion da gledamo Partizan i to ajmo na Jug sa navijacima Partizana.Ceo kraj ostalih momaka navija za Pristinu, jedino nas dvojica odemo sa navijacima Partizana.Secam se da nas nije bilo mnogo na tribini,Partizan je pobedio a sutra dan u novinama izjava Tumbakovica:"Velika zahvalnost navijacima koji su nas podrzali na ovoj utakmici".A nas dvojica kao da nam je neko poklonio 1000 maraka.Ne mogu da opisem taj ponos tada...Osecali smo se kao da nam je Tumba pomenio imena i prezimena...Klinci
2.Bas prve utakmice se ne secam,ali se secam kompletnog prvog derbija koji sam gledao.To je mec C.zvezda-Partizan 1:3 kad je Goce Hristov dao onu golcinu pod precku u stilu najboljih napadaca.
3.Na stadionu sam prvi put bio sa 10 godina,bio sam tada kod tetke u Beogradu ali se protivnika ne mogu setiti nikako...
4.Sigurno da je to Njukasl i ulazak u LS.Gledao sam mec sam kod kuce,usao na komp da igram neke igrice i pustio TV cisto da ispratim utakmicu.O mecu se sve zna...Svako ko kaze da je verovao u prolaz,taj laze.
U lepom secanju mi je ostao dvomec protiv Lacia i gol Krstajica.Neprebolna rana je Artmedia,neprebolna rana.
5.Voleo sam Dragana Isailovica kao klinac iako je igrao relativno kratko kod nas,idol mi je bio Sasa Ilic.Voleo sam Vladu Ivica.I danas cuvam njihove autograme.Sasa Ilic mi je dao autogram kad sam imao 11 godina a evo ga i danas igra u klubu.Ziva legenda.Sigurno je i Kleo usao u tu konkurenciju omiljenih igraca.
6.Mihajla Pjanovica.Uvek sam se plasio njega,to je ustvari mozda i jedini igrac iz tabora komsija koga sam se ja istinski plasio.Mnogo sam ga cenio i mislio sam tada da ce biti jedan od boljih napadaca u Evropi...
7.Uvek izuzetni,NIKADA nijednog problema nije bilo ,niti neke velike svadje,to se pitanje i ne postavlja...Forumi su drugo.
8.Nemam omiljenu navijacku pesmu.