Партизан – Црвена звезда 10:10 (3:4, 3:0, 2:1, 2:5)
Београд - Базен: Бањица. Гледалаца: 800. Судије: Путниковић и Миловић (обојица Србија). Играч више: Партизан 9 (3), Црвена звезда 9 (4). Петерци: Партизан 3 (3), Црвена звезда 1 (1).
ПАРТИЗАН: Булајић, Јакшић, Бараћ, Нешић 1, Радуловић 2, Андрин, Радановић 3, Митровић, Вићковић, Смиљевић 1, Радоњић 3, Гбадамаси, Влаховић (10 одбрана), Тимотијевић. Тренер: Ћирић.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Мишовић, Танкосић 1, Касум, Глигоријевић, Васин, Илић, Аџић, Јанковић 2, Рађен 1, Шулц 1, Гусаров, Радовић 4, Иванов (6 одбрана), Мартиновић. Тренер: Милановић.
Uspeli smo da napravimo veliki preokret, povedemo i 4 razlike na 7 minuta pre kraja, ali vec na isteku 3. minuta poslednjeg dela je bilo samo +1, malo kasnije je Zvezda uspela da izjednaci, a u poslednje 2 minute bili smo blize golu, medjutim jednom precka, a drugi put odlicna odbrana Ivanova koji je bukvalno izvukao loptu iz gola, su nas sprecili da ipak uzmemo sva 3 boda. Velika steta, kao da nam je pao fokus u odbrani u poslednjem delu, jedan gol smo primili i iz kontre, skrivili jedan peterac. Generalno sam dosta pozitivno iznenadjne nasom igrom, Vlahovic je bio odlican na golu, odbrana odlicna u sredisnjici utakmce, u napadu se lopta lepo kretala. Od Zvezda sam vise ocekivao, na papiru imaju bolji tim od nas, ali dosta su rastimovano delovali kada su kola krenula nizbrdo. Mislim da Vukicevic nije igrao, a Gusarov bez ucinka. Marko Radovic igrac utakmice, sa 2 gola u cetvrtom delu je Zvezdu vrato u igru,a bio je i najefikasniji na mecu.
Tribine skoro pune, bas lepa slika, ali atmosfera "pozorisna", a utakmica je bila bas uzbudljiva.