Vidim zajcev stiglo ti cedo from Japan?
Ovo sa keramikom nikad nisam drzao u ruci. kakav je? moze malo neki opis.
Nego ja gledao tako neke stvari koje idu sa sampanjcem i naletim na neki Muselin or something like that i razne varijacije na to. Step 2 nadjem jednu varijantu na netu i napravim, sa svojim modifikacijma.
file lososa
4-5 ociscenih skampa
2 belanca
maslac
malo spanaca
pola case vermuta i pola case vode
kasika senfa
biber i so
lovorov list
mirodjija
Izmiksati u blenderu belanca, skampe, maslac i senf. I to treba da bude onako bas dobro zamuceno. Ispzi se losos, odnosno ti filei.
Kada je losos gotov stavi se u tanjir, onaj pire se malo podgreje i prelije preko lososa i onda taj sos. Piece of piece.
Tu sam ja stao, jer sam ovo hteo da probam iskljucivo sa Sampanjcem, a ove trave u nastavku ne idu sa njim. Nastavak je sledeci, zapravo sos se pravi ovako:
U serpu dodati vermut, vodu, biber i lovorov list i kada provri ubaciti mirodjiju i spanac. i kada je to gotovo prelije se.
Inace probao sam foie gras u kompinaciji sa Sampanjcem i fenomenalno je
ko god dodje do toga neka pari sa nekim penusavcem.