Board index Život van sporta Sve i svašta

Smešni video klipovi/fotografije/vicevi

Re: Smesni video clipovi/fotografije/vicevi

Postby nolinjo » 08 Aug 2012, 01:03

meni je svaka upotreba aparata u crkvama i manastirima za :facepalm:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby nightwalker988 » 08 Aug 2012, 11:00

Image
Život je k'o BMW pazi kako parkiraš...
nightwalker988

Postby belpH #77 » 08 Aug 2012, 14:38

- dum spiro spero -
belpH #77

Postby nolinjo » 08 Aug 2012, 17:12

Image

ovako u srbiji lece od droge
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby nightwalker988 » 08 Aug 2012, 17:17

herrera - goodridge (nindza)

Kako ga je skrcao...
Život je k'o BMW pazi kako parkiraš...
nightwalker988

Postby Crazy Soul » 09 Aug 2012, 11:11

Image
Image
ImageWherever you go, go with all your heart...
Crazy Soul

Postby Neozbiljni pesimista » 09 Aug 2012, 13:13

Image

:biggrin:
"U FK Partizan rade ozbiljni ljudi..." :copa1:
Neozbiljni pesimista

Postby Felipao » 09 Aug 2012, 18:43

Felipao

Postby belpH #77 » 09 Aug 2012, 20:43

uopste nisam siguran da bi ovo trebalo ovde, ali ne znam gde drugo...

https://www.facebook.com/notes/predrag- ... 8686001333

:krsti:
- dum spiro spero -
belpH #77

Postby Felipao » 09 Aug 2012, 21:07

Mislim da je ovo neka sprdnja,6 frendova ima lik...Ili su ga svi dilitovali posle ovoga :D
Felipao

Postby belpH #77 » 09 Aug 2012, 21:37

Felipao wrote:Mislim da je ovo neka sprdnja,6 frendova ima lik...Ili su ga svi dilitovali posle ovoga :D

pre ce biti da je ovo drugo... :krsti:
- dum spiro spero -
belpH #77

Postby Napredpartizan » 09 Aug 2012, 22:18

belpH #77 wrote:uopste nisam siguran da bi ovo trebalo ovde, ali ne znam gde drugo...

https://www.facebook.com/notes/predrag- ... 8686001333

:krsti:

Ajde za nas bez fejsa, o cemu se radi ? :D
Napredpartizan

Postby Houdini » 09 Aug 2012, 22:23

posto vas malo zalazi na tenis topik :biggrin:

Liv wrote::laugh: :laugh: :laugh:

"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby belpH #77 » 10 Aug 2012, 00:00

Napredpartizan wrote:Ajde za nas bez fejsa, o cemu se radi ? :D

JA KAO OSOBA
by Predrag Jovanovic on Tuesday, August 7, 2012 at 7:09am ·
Zdravo.Zovem se Peđa.Rođen sam 12.Septembra 1980. godine.(Devica/Vodoija) Izračunaj sama koliko mi je godinaIz okoline sam Velike Plane, 17km severno prema Smederevu.Studiram u Beogradu još uvek i često sam tamo ako ti to nešto znači?.

Ovde sam da bih našao nešto što nemam a to je devojka-ljubav.NEMAM ŽENSKE LJUBAVI!.Da ne bi bila u nedoumici da li sam nekakav lažni profil ili slično, možemo se videti uživo preko video chata, kada god želiš, poštomi se čini da devojke zbog toga izbegavaju kontakt preko NET-a.

Da bi stekla neki dojam o meni kao osobi, pre svega da bi imala razloga da mi odgovoriš na ovakvu iznenadnu pa reći ću možda ne-kome i bezveznu poruku, da bi jednostavno mogla da me negde u svojoj podsvesti izdvojiš kao nešto posebno u odnosu na sve druge, opisaću sebe u daljem textu.Pošto znam da ovde ima mnogo lepih muškaraca, ako bih ti poslao samo video snimke sebe(videćeš dole), bez ikakvog opisa mene kao osobe,šanse da se zainteresuješ za mene su neuporedivo manje.Ovako se možda pronađeš u mom opisu i zainteresuješ se.Zato i šaljem ovoliku poruku sa opisom.Možda ću zvučati na momente pomalo zvanično i gordo ali u principu sam u stvarnosti dosta drugačiji.

Paaaa recimo ovako....Pomalo neobičan na prvi pogled, stidljiv na neki svoj način, možda samo u početku dok ne shvatim u kakvom se okruženju nalazim, ne previše, mislim da sam normalan, ma šta to značilo. Nekada veseo, nekada baš ozbiljan. Ne volim baš ljude koji su previše glasni i slobodni u ponaša-nju prema drugim ljudima. Važno mi je da je devojka jako vezana za mene i da joj treba često moja podrška, da nije nezavisna, bar ne previše jer isto važi i za mene.Jednom rečiju da je osetljiva, psihički krhke konstrukcije.Zvučim baš ozbiljno sa ovim... zar ne?.Umiljat sam prema devojkama i volim iste takve.Sa nekim tipovima osoba sam suzdržan u ponašanju.Pomalo tvrdoglav i držim se svog, ne mogu baš da se družim na duže staze sa svim ljudima koje upoznam ali imam odabrano društvo, jako usku grupu ljudi sa kojima se družim.Ako mi devojka odgovara, onda mi nije teško da se družim sa kim se god njoj sviđa. Volim vreme da provodim u svojoj sobi, volim šetnje po prirodi ali i velikim urbanim sredinama.U nekim sitvacijama nisam baš hrabar, naročito kada sam prinuđen da duže vreme budem u kontaktu sa ljudima koji su kako sam već rekao previše glasni i previše slobodnog ponašanja,možda je tačniji opis bahati i na neki način zli(po mom tumačenju zlih ljudi), pomalo grubo i komplikovano rečeno ali istinito. Pošto sam po tom pitanju extremno tvrdoglav, to znači da se nikada ne povlačim kada se nađem u takvoj sitvaciji bez obzira na dozu neprijatnosti.Volim da slušam muziku i radio u svojoj sobi, igram video igre i slušam: političke, religijske, istorijske..., ponekada i emisije iz kulture i umetnosti na radiju i TV, zavisi o kojoj umetnosti se radi.Volim JAKO ženske zagrljaje, tačnije devojke u svom zagrljaju, nežan sam na neki muški način ako mogu tako reći. Volim da ugađam svojoj budućoj devojci. Ne volim devojke koje su dominantne duhom.Volim zapadno-evropsku kao i jermensku arhitekturu, jermensku i grčku muziku.Obožavam Srbiju naravno ali i Norwešku,Šwedsku, Argentinu i Australiju.Norwešku iz razloga mentaliteta sa kojim se poistovećujem. Drugu zbog prelepih devojaka a poslednje dve jer se nalaze nekako na kraju Sveta, što opet ima veze sa mojim mentalitetom. Smatram da zajednička interesovanja nisu bitna za ljubav, bitan je karakter-narav osobe.Ako mi se dopada karakter i fizički izgled devojke, mogu sa zadovoljstvom da radim sve što se njoj sviđa.Recimo ako mi do sada slušanje poezije nije bilo interesantno, sa njom u društvu, biće.BTW, nisam lenj ali nisam baš ni vredna osoba i vrednoća se kod mene ne kotira nisko ali ni previše visoko na listi prioriteta kada su u pitanju osobine devojke. (Pošto znam ženske osobe koje izuzetno cene vrednoću kod muškar-aca).Da ti još više olakšam, usporediću se sa nekim javnim ličnostima.Recimo da sam nekakva kombinacija:Ivone Pantelić(RTS, plava spikerka na vestima, ona mi je najbliža po karakteru)-skoro sve osim sanjalačkog duha koga ona nema i visoke odgovornosti prema životu, koju nemam ja a koja jenjoj REKAO BIH jako bitna.Jelene Žeželj(bivše učesnice VB2007 na B92)-umiljatost i još po nešto.Danice Maximović(glumica) ili Anabele Basalo-sanjalački duh.Eto to je to, što se mojih osobenosti tiče. Evo linkova gde me možeš videti,pročitati još po nešto o meni kao osobi i mojim interesovanjima... ako nisam već sve naveo?.Napomena!. Na nekim snimcima je ubrzana slika, ne znam zašto?.Ali vidim se lepo na svima.Ako ti se dopadnem i na poslednjem snimku gde ja nisam kao jau prirodi,onda postoji velika mogućnost da si baš ti ženski primerak kakav tražim za sebe, moje žensko ti.Još jednom bih ponovio...Da ne bi bila u nedoumici da li sam nekakav lažni profil ili slično, možemo se videti uživo preko video chata, kada god želiš, poštomi se čini da devojke zbog toga izbegavaju kontakt preko NET-a.Moj broj je:nula,šest,dva,osam,četiri.šest,nula,jedan,nula, osam.Evo i snimaka...

http://www.myspace.com/video/rid/110900 ... XjqoGP3JE8

eto ti, usrecio si se :jezik:
- dum spiro spero -
belpH #77

Postby Napredpartizan » 10 Aug 2012, 00:18

Da li je stvarno ovo napisao na fejsu :laugh: Cak mi i zao coveka :D
Napredpartizan

PreviousNext

Return to Sve i svašta