Choda wrote:Pretpostavljam da mislis za Fantaziranje? Ja bas danas hteo da napravim tim, al nisam mogao nigde da nadjem..
AirBall wrote:Zna li se kada ce izbaciti igrace za sledecu sezonu... Prvi mec se igra za par dana, a timovi su manje vise kompletirani...
Kreirali ste previše naloga, ne možete kreirati nove naloge ili aktivirati postojeće.
Jovan wrote:Radnicki je dosta potcenjen, Pavkovic kosta 45, a Lucic i Bircevic po 30, pretpostavljam da ce biti prve opcije na cetvorci.
Jovan wrote:Nije lose probati ni pleja Ivnaovica iz Buducnosti, vredi 15, verovatno ce mu cena rasti.
Jovan wrote:Nisam preterano upoznat sa kvalitetima Amerikanaca koji su stigli ove godine, a misterija mi je i u kojem ce sastavu igrati Makabi. Pretpostavljam da ce Macvan imati veliku minutazu, tako da treba pokusati i sa njim.
Jovan wrote:Mislim da se ne treba zaletati sa Morrisonom bar na pocetku, a Green iz Olimpije mi deluje kao sigurica. Takodje, pre Pekovica treba juriti Raduljicu, jer po svim pricama se Pekovic nece mnogo trositi u NLB.
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 11 guests