Ženske reprezentacija Srbije i Hrvatske igraće u grupi C na Evropskom prvenstvu 2020 u norveškom Trondhajmu. Šestoplasirana selekcija sa prošlogodišnjeg Svetskog prvenstva u Japanu sastaće se sa selekcijama Holandije (4.12), Mađarske (6.12) i Hrvatske (8.12).
Tri najbolje reprezentacije iz svake grupe izboriće plasman u glavnu fazu takmičenja na turniru koji će se održati od trećeg do 20. decembra u Danskoj i Norveškoj. Glavna faza što se tiče grupa C i D igraće se u Stavangeru, dok je finalni vikend u prestonici Norveške, Oslu.
САЊА ВУЈОВИЋ ЗА НОВОСТИ: Више волим довиђења него збогом
САЊА Вујовић никад није имала дилему: породица јој је важнија од каријере.
Једна од наших најбољих рукометашица због друге трудноће одлучила је да поново прекине са спортским активностима и мада је свесна да је крај близу, ипак, оставља могућност да се за годину дана можда врати на терен.
- Лакше ми је да кажем да сам поново прекинула каријеру. Јер, није лако рећи збогом нечему чиме се бавите дуги низ година и што вам је у крви. Опет, у питању је трудноћа, тако да и не могу превише да размишљам да ли ће ми и колико недостајати рукомет. Мада се назире крај каријере, ипак сам оставила могућност да се можда вратим на терен. Никад не знамо шта носи дан, а шта ноћ, тако да не желим да кажем збогом - прича, за "Новости", Сања Вујовић, девојачко Дамњановић.
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 52 guests