Fratelo wrote:Rokanontas wrote:ovo je bila nacrtana utakmica za jovica.. mitar je bio apsolutno neupotrebljiv veceras jbg.. ali ipak mladen bolje znae
..
au brate ne mogu vise ode mi pritisak zbog ovakvih gluposti koje citam.
Pa da nije bilo Mitra mi ne bi ni uspeli da predjemo na njihovu polovinu i makar malo zadrzimo loptu .
Bas me zanima koliko bi Jovic dobio duela u vazduhu da je bio umesto Mitra .
Svaku sansu koju smo napravili veceras krenula je od Mitrovica koji je dobijao duele u vazduhu.
Dzaba sve, moraju cigani i reprezentaciju da useru sa njihovim ljubimcima iz kluba.
zasto glupost, zato sto se moje misljenje ne poklapa sa tvojim vidjenjem situacije.. odakle samo toliko drskosti u tvom upisu..? pa jos nabacujes klubastvo u sve ovo..? stvarno se cudim koliko sebi dajes za pravo..kakve veze ima ko je crveno, a ko crno beli?! prijatelju ovo je reprezentacija- ali ti izgleda, na zalost ne dobacujes dotle.. a sta je to mitar uradio tako epohalno veceras? svaka sansa koju smo napravili je preko njega? covek je bio skroz bezopasan, daleko od gola, a od mitrine koji je u najpozitivnijem smislu klasicna dinaroidstina ne moze se ocekivati da se vraca po loptu na 50 m od gola.. a kako nas pokusaj da nabacujemo na mitra ocigledno nije davao efekta, jer su nas ovi pojeli i samo pukom srecom nismo popili petardu, ne vidim kako je to mitrovic bio pogodniji od jovica ,konkretno veceras.. dakle, vidis da ne ide, menjaj..