Sa ljudske strane sam veoma iziritiran i odlučio sam da kažem sve o dešavanjima u Novom Pazaru, jer to prevazilazi granice normalnog i sportskog. Neverovatno je da u državi Srbiji neko 15 do 20 minuta skandira ‘Ubij Srbina’ i ‘Zakolji Srbina’. Vređali su nas, vikali nam da smo ‘cigani’. Delegata su flašom pogodili u glavu, pao je na pod pored mene, lekari su mu 15 minuta ukazivali pomoć. Doživeli smo linč u Novom Pazaru u koji smo otišli sa 13 igrača od kojih čak sedam ima manje od 20 godina. Možete misliti kakav je to utisak ostavilo na njih. Mene su pogodili u leđa sa punom konzervom ‘Koka-kole’. Razočaran sam kao čovek – počeo je priču za HotSport, Dragan Đukanović.
Iz Pazara kažu da su uspeli brže nego je iko mogao i da pretpostavi da vrate publiku na tribine i da su iz nedelje u nedelju sa strane svih klubova koji su dolazili u goste dobijali samo najiskrenije pohvale za gostoprimstvo i organizaciju utakmica.
"Naši fudbalski prijatelji u prvi plan stavljali su atmosferu na stadionu, iz sve snage navijajući da se brojna posećenost i pozitivan ambijent ukorene i na ostalim stadionima. Novom Pazaru poraz od Sinđelića nije prvi u sezoni na svom terenu, pre nešto više od dve nedelje fudbaleri Bačke odneli su bodove i aplauze naše publike. Dragan Đukanović je jedini video i čuo ono što niko pre njega ove sezone nije, pa se s pravom svi u klubu pitamo, šta se krije iza izmišljotina kojima pokušava da zapali ne samo fudbalsku javnost u zemlji? Namerno ili ne izbegao je da iznese bar jednu reč samokritike, odnosno kritike za svoje igrače, a mnogo je razloga bilo za jedan takav potez".
Posle svega, navode iz FK Novi Pazar, što je proizvela njegova glava i ne čudi nas što je ostao nem, jer je njegov um očigledno konstruisan da poput patološkog lažova obmanjuje i iznosi neistine.
“Nacionalističkih povika bilo koje vrste, posebno onih na kojima Đukanović insistira vođen nama nejasnim motivima, tvrdimo, nije bilo i ne služe mu na čast. Zbog celokupne javnosti i naših pristalica iz Novog Pazara i van njega dužnost nam je bila da se oglasimo povodom prostačkog i bezrazložnog napada od strane Đukanovića, kome ne želimo da dajemo na važnosti, pošto smo protiv dotične persone zbog povrede ugleda, časti i iznošenja neistina već podneli tužbu. Koliko daleko može da ide čovek bez trunke morala da se videti iz njegovog prikaza pune limenke koka-kole koja ga pogađa u leđa. Da je to još jedna od njegovih gnusnih laži potvrdiće snimci sa kamere koji se dostavljaju FŠ, a koji će poslužiti kao dokazni materijal u postupku koji ćemo pred relevantnim institucijama voditi protiv Đukanovića", zaključuje se u saopštenju Pazaraca koje je potpisao generalni sekretar Fikret Međedović.
Meč 18. kola Prve lige Srbije (drugi rang takmičenja) igrali su domaći Kabel i Metalac, a pobedu je odneo tim iz Novog Sada rezultatom 3:1, uz nesvakidašnu reviju jedanaesteraca. Čak pet ih je svirao arbitar Miloš Đorđić, sva četiri gola data su iz kaznenih udaraca, a zanimljivo je da ih je šest izvedeno, pošto je jedan morao da se ponovi - Kabelov.
Огњен Короман нови тренер Смедерева
Users browsing this forum: Claude [Bot], crnobeli4ever and 0 guests