Bojke77 wrote:Mnogo bi znacila pobeda Partizana danas, prisli bismo Grcima na 0,550 a Kipranima na 0,250. Onda bismo prakticno protiv Grka bili u situaciji da nam treba 1 vise pobeda zbirno CZ i Partizana od Olimpijakosa, tj bar 1 remi vise od Apoela.
Problem je sto bi Apoel mogao lakse do bodova protiv Dudelanza i Karabaga, nego srpski timovi protiv svih ostalih.
Rekao sam 27,000 jer su i Skoti tu za nama i realno su u igri sa Celticom i Rangersom za prolaz grupa LE.
TTN wrote:Sto se tice Zvezde oni vise boda nece uzeti tako da su zavrsili sa dodavanjem nacionalnog koeficijenta. Partizan u dvomecu sa Astanom i revansom protov AZ-a bukvalno odlucuje hoce li igrati u ligi evrope 1ili ligi evrope 2 ako se uzme kao tacno ono treba nam 3pobede i 2 remija kumulativno.
DM 12 wrote:Zvezda ce do kraja uzeti još 2-4 boda, potrebno je da mi ne zajebemo stvari.
Za početak očekujem da Astana sutra odmori 4, 5 prvotimaca, jer im je bitnija liga.
TTN wrote:Zvezda ce igrati 3 za 3 protiv olimpijakosa (jer je suludo da braca ne podele pare kad je prilika ovakva)
teglica wrote:Ja imam privilegiju da kritikujem i Ostoju
jedno ime wrote:Veliki Dule objasnio malom kariju
Users browsing this forum: Cinciripini, cira804, Claude [Bot], gpb70, hevi_doze, ivankv, jupol, Leca, medjutim, plavsa95, raikkonen, S73F4N, stepanija and 0 guests