Ali jedino merilo su rezultati i ono što su uradili ako pričamo ko je najbolji ,a ne ko je kome omiljeni igrač.
Nemanja i Luka su uradili više nego drugi ,to su činjenice ,meni nisu simpatični ni jedan ni drugi ,ali jbg,najveći su .
Desetine tih naših Maradona nisu uradili ništa sa jednom Jugoslavijom i svim onim vrhunskim timovima a ovaj dečko odvede Hrvatsku do medalje i bude najbolji igrač Evropskog ,uzme zlatnu loptu ,zato mu i niko nije ni blizu .
Sad ko je od njih u kojoj meri u čemu imao bolje predispozicije i šta je tačno mogao da uradi u karijeri za to si morao sa istim tim igračima da igraš i treniraš ,čuj gledali Pera i Mika i Piksija i procenili da mu je realan domet negde između Luke i Maradone

Da li je njih 50 moglo ,možda ,ali nisu uradili ni blizu onoga što je Modrić ,jebiga ,da je naš , verovatno bi razglabali da li jedan od najboljih ikada u istoriji fudbala , pogotovo da nam onako donese medalju .
Tek ono za Ronalda je glupost ,Luka gazi i sad ,a čovek ima 35 godina ,sa 33-34 uzeo srebro, mislim na ne postoji igrač na ex yu prostorima koji je sa 33,34,35 igrao na ovom nivou .Nek me isprave stariji .ako je bio neko naš u nekom Ajaksu ,Realu ,Barsi ,Milanu , Mančesteru da je đuskao u tim godinama. Drugo on im je i kad je Ronaldo bio odsutan , povređen dirigovao igrom i bili su odlični ,a od Hrvatske nema veći dokaz koliko je ta priča glupa .