Board index Fudbal Domaći fudbal

(Ne)sportski start

Re: (Ne)sportski start

Postby Hvala Ti CB Ljubavi » 22 May 2020, 20:53

Stenli wrote:
sirmium wrote:Usro ih pantara u danasnjem komentaru...

Ne kontam koji kurac više spamovanje sa Pantićem i to odjednom u kratkom vremenskom periodu svako malo o Pantiću pišeš, a on drži vodu ovima što nam uništavaju klub.

U pravu je covek, na temu koju si ti okacio tweet-ovima iznad je zestoko opljunuo.
Uz to i po vladajucoj partiji.
Nisam ljubitelj lika ni dela doticnog, posebno zbog odnosa prema onima od kojih on prima "platice", ali nisam odavano cula od nekoga da ovako pljucne po SNS-u, a da nije "opozicija".
...srce, grlo i dlanovi...
Hvala Ti CB Ljubavi

Postby Stenli » 22 May 2020, 21:12

Kakvo mlaćenje prazne slame.
Ajde ako je mudonja nek priča što mu šamaraju trenera, maltretiraju igrače, pa onda trener skupi muda pre derbija, pa ga onda najmlađi član prve postave, uz par starijih igrača izbaci na poluvremenu derbija, pa mesec-dva posle toga nove ćuške i tako u krug... Da ne spominjemu širu priču i onog koji se ne spominje u pravmo kontekstu.
Mani me imbecilnih Lakovića i ostalih mentola.
Stenli

Postby Hvala Ti CB Ljubavi » 22 May 2020, 21:23

Stenli wrote:Kakvo mlaćenje prazne slame.
Ajde ako je mudonja nek priča što mu šamaraju trenera, maltretiraju igrače, pa onda trener skupi muda pre derbija, pa ga onda najmlađi član prve postave, uz par starijih igrača izbaci na poluvremenu derbija, pa mesec-dva posle toga nove ćuške i tako u krug... Da ne spominjemu širu priču i onog koji se ne spominje u pravmo kontekstu.

Ok, a navedi mi jednu osobu u ovoj zemlji koja sme da se suprostavi trenutnom kriminalnom miljeu ili barem javno iznese cinjenice ili dokaze o njihovim gadostima?

Nisam rekla da je ne znam sta spektakularno uradio, ali javno kritikuje odnos drzave/stranke prema Partizanu.

Da li je to istina? Jeste.
Da li jos neki novinar sem Tegeltije o tome javno govori? Ne ( ili ne dovoljno glasno)

Naravno da postoji milion tema oko kojih me je blam dok ga slusam, naravno da je ogavan poltronski odnos koji ima prema upravi, ali mislim da smo se oko toga odavno svi slozili.
Hvala Ti CB Ljubavi

Postby Mainland » 22 May 2020, 21:27

I ja bih srao da sam redovan gost američke ambasade
Ovako,polomio bi mi neko kosti na ulici
Clavus clavo extruditur
Mainland

Postby Stenli » 22 May 2020, 21:38

@Hvala Ti CB Ljubavi

Niti je bitno, niti je relevantno ovo što pišeš.
Da je on rekao nešto bitno ne bi više govorio ništa u javnom prostoru.
Gde mu je drug(arica) Ana, aj nek pomene nešto od onog što sam pisao.
Ovago iz glave mogu da nabrojim bar 20-30 ljudi koji su daleko više opljunuli po prvorođenom.
Ljudi koje tako zdušno brani su SNS, e tu svaka priča i kredibilitet staje i ostalo je sve sprdnja.
Drži se košarke, a i tu nisam najsigurniji da ti dobro ide, ovo o čemu se trenuto pipe u medijima sam davno najavio nekim ljudima ovde.
Stenli

Postby Hvala Ti CB Ljubavi » 22 May 2020, 21:45

Stenli wrote:@Hvala Ti CB Ljubavi

Ovago iz glave mogu da nabrojim bar 20-30 ljudi koji su daleko više opljunuli po prvorođenom.

Ja govorim o sportskim novinarima, da si pogledao emisiju tema je bila upravo to- u sta se pretvorilo sportsko novinarstvo danas.

Slobodno mi navedi te ljude, nemam ja problem da priznam kada nisam u pravu. :roll:

Ja pricam o onom delu koji meni smeta kao nekome ko voli Partizan, a on je nekim svojim delom izlaganja pokrio.

To da li ide u ambasadu iskreno me zabole. :biggrin:
Kao sto vec rekoh- daleko sam od ljubitelja lika i dela doticnog, ali nemam problem da prosto pohvalim nesto sto se meni licno cini hrabrim ili pozitivnim izlaganjem.

A razlozi zbog kojih ga ne pljujem (iako mnogo cesce to pozelim) su iskljucivo moja licni izbor zbog stvari koje je prosao. Ignorisem.
Hvala Ti CB Ljubavi

Postby Hvala Ti CB Ljubavi » 22 May 2020, 21:53

Stenli wrote:@Hvala Ti CB Ljubavi

Ljudi koje tako zdušno brani su SNS, e tu svaka priča i kredibilitet staje i ostalo je sve sprdnja.
Drži se košarke, a i tu nisam najsigurniji da ti dobro ide, ovo o čemu se trenuto pipe u medijima sam davno najavio nekim ljudima ovde.

A sto se poslednjeg dela tice, koji je ovo nivo diskusije?

Kada si tacno razgovarao sa mnom da bi mogao da procenis kako mi poznavanje kosarke ide? :roll:

Niti se predstavljam za bilo kakvog insajdera ili velikog poznavaoca sportskih prilika, ali ukoliko imas dobre izvore informacija (svaka cast) ne znaci da je neko drugi diskreditovan za diskusiju ili iznosenje licnog misljenja.
Hvala Ti CB Ljubavi

Postby Stenli » 22 May 2020, 21:55

Ne mogu dalje kad ne kapiraš osnovne stvari, a kamoli suštinu.
Stenli

Postby sirmium » 23 May 2020, 00:56

Stenli wrote:Ne kontam koji kurac više spamovanje sa Pantićem i to odjednom u kratkom vremenskom periodu svako malo o Pantiću pišeš, a on drži vodu ovima što nam uništavaju klub.

Nisam ni ja neki njegov fan al pogledam s vremena na vreme....ne vidim sta je lose..evo covek spominje mladena delica..nikitovica..m.markovica ja sam rastao u toj drzavi koja je imala svojih mana ali za ovo danas gde zivimo je bila zap.evropa...
sirmium

Postby Old school » 23 May 2020, 09:36

Stenli wrote:Kakvo mlaćenje prazne slame.

Daj konačno tu informaciju ko ga je šamarao i kad?!
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby Stenli » 23 May 2020, 10:25

Da li je ta emisija nešto suštinski uradila, pa naravno da nije. Pustiš čoveka kojeg niko ne shvata ozbiljno da priča gluposti i da mu se ljudi smeju.
Da je on rekao nešto što bi ugrozilo sistem sigurno bi završio kao Dule, Stanoje i Marko. On brani upravu, a uprava znamo čija je.
Jedina stvar koju je dobro odrađivao je bila priča za Stankovića i UEFA, ali ko da sada to ikog zanima.
Stenli

Postby Baxter Stockman » 23 May 2020, 11:16

Izgleda se ubio Miljan Mrdaković

Kurir javlja
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Grobarcina995 » 23 May 2020, 12:05

Neka pociva u miru. Nikad mu se ne ostvari zelja da zaigra za Partizan.
Grobarcina995

Postby Dimitrije » 24 May 2020, 08:39

Uvek sam se pitao da li su prosto takvi ljudi ili imaju prekidač u glavi pa ide on/off u zavisnosti od toga kada im i kako odgovara (mislim na advokate). Stade čovek pred kamere, ništa "branjenik nije kriv" samo " nije dokazano". Znači, dozvoliću sebi da budem 100% siguran u izrečeno zabole me vršnjak, on zna da je branio krive ljude. Što nisu dokazali?! Pa kako zaspati posle, mirno ili nemirno?!
Dimitrije

PreviousNext

Return to Domaći fudbal