mali_buda wrote:Svaka tolerancija ima svoje granice. Podrska za odluku jer sam pratio temu na kojoj se banovani "javljao". Postoji li vremensko ogranicenje bana?
MarkoKV wrote:Ahaha vi ste moji idoli. Ban zbog toga sto mi trazio link gde sam procitao?! Idi leci se molim te...
veljos wrote:AirBall wrote:veljos wrote:koga sam ja to vredjao ili nekome nesto ruzno rekao koma ajde kazi ovde se postavljaju piatanja o prelaznom roku jeli uvredljivo sto sam pitao koliko kostaju igraci ovde sam citirao krstajica ii njegov intervjuAirBall wrote:veljos, ovo ti je poslednja opomena da pripazis na nacin na koji se izrazavas na ovom forumu...
Od jutros si bukvalno istrolovao topik sa glupostima i tendencioznim tvrdnjama bez pokrica...veljos wrote:svi go govore da je jovancic taj o 800k stojic je trazi toliko ali da je spustena cena ,tako da vise ne postoji igrac kojeg dovodimo za 800k
Sve ovo sto si napisao je netacno i ovakve proizvoljne i tendenciozne ocene uticu na kvalitet foruma...
Ovde je u vise navrata napisano da Jovancic nije igrac za koga je placeno 800k evra i da se ime tog igraca drzi u tajnosti...
ovo pise u najvecem sportskom listu na balkanu SPORTU ja sam to samo preneo ovde ,drugo djura je rekao daje dogovoren dolazak dva igraca, i da jedan od nih kosta 800k , vidim dovedeni su jovancic i mladenovic ,moje je pravo da pitam koji od njih kosta 800k
, a posto si uporan na trolovanju topika i nakon ne znam ni sam koliko upozorenja banovan si na 7 dana...tako da vise ne postoji igrac kojeg dovodimo za 800k
sthil wrote:E vidiš to sa šiptarskom zastavom u Hramu, jesi li ti baš svoj danas??????????????
MIKI_VELIKI wrote:Bodi Bond glavom u zidTI SI LUD!LOŠ TI JE DRAGIČEVIĆ!!!!A SKOČI S MOSTA KRALJUUUU!
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 28 guests