Tegi wrote:Ja sam poceo sa riportovanjem jos pre nego sto su prepucavanja eskalirala, coveku je obrisan post u kome je zeleo da pokojnom coveku i njegovoj porodici psi razvlace kosti, ali je kasnije nastavio po starom.
Ovo relativizovanje krivice je na nivou izjednacavanja Vujosevica i Covica od pre 6-7 godina. Nisam trazio nikakvu zastitu sebe, ali i slepcu mora biti jasno ko je zapoceo i sta je osnovni uzrok sukoba.
Tih nekoliko bitangi je izvelo pokaznu vezbu kako ce proci oni koji se verbalno suprotstave njihovoj agendi i bojim se da ce situacija biti sve gora. Ubedjen sam da ih ljudi trpe samo zato sto su rezultati za sada tu, cim budu ponovo izostali, te baljezgarije niko nece zeleti da cita. Kao sto niko nije hteo da trpi Djikiceve drugare kada je pustio ekipu niz vodu.
Cuburac wrote:Ti koji ljude koji misle drugacije od tebe nazivas hostaplerima i bitangama, cak i na ovoj temi Ne cudi me onda da si riportovao, ili narodski receno cinkario.
Pises o vremenima u kojima nisi bio ni rodjen, a zelis da drzis lekcije nama koji smo to proziveli, sa istim manjkom autoriteta kao i o aktuelnom vremenu.
Izaberi kako ces da se uvredis, a mene nek banuju zbog te uvrede.
@ Pero , ja o SLobi i MIri mislim sve najgore, ali ti ga bas pretera, prilicno neumesno, nek ljudi pocivaju u miru, ja sam im oprostio lakse nego sto ce oni sami sebi.
stihl wrote:Опет се почиње и неистомишљеници се називају битангама
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 27 guests