Board index Košarka Evropsko prvenstvo u Košarci 2022.

1/8 finala EP: Srbija - Italija

Ko će proći dalje:

Srbija
39
89%
Italija
5
11%

Total votes : 44

Re: 1/8 finala EP: Srbija - Italija

Postby Slavisak » 08 Sep 2022, 23:34

Samo ne dozvoliti Mannion-u da se razmase, on je bio iks faktor na kvalifikacionoj utakmici za OI i na prijateljskoj utakmici u Nemackoj , uvek se razmase protiv nas. Neka Fontekio ubaci svoje , mi imamo svoje adute u napadu koji oni tesko mogu da zaustave.
Slavisak

Re: 1/8 finale EP: Srbija - Italija

Postby Tegi » 09 Sep 2022, 03:54

Bogun wrote:Mrkva Zekoslave, niko Vam neće doći u pomoć.

Ovo će biti kao kad je Čekićar objašnjavao da će Mesina da razvali Saleta, popularno da ga autkoučuje", ali jbg igrački kadar i to, pa će ga Salo ipak rešiti. Ali Mesija ga je razbio.

Ili par dana ranije- da će Nikolić da odškoluje Senjora. I čuveni brzanjac Henti. :biggrin:

Dobar je bio Čekić, moglo je da lepo da se piše o sportu sa njim.

Elem, Manion 1/18 za 3. Jaramaz će preuzeti veću ulogu na toj utakmici. Ako Jokić odmah reši Melija i sudije ga ispoštuju, to je to. Gube streč u napadu, bekovi će morati da im uzimaju teže šuteve, upadaju u ritam iz drugog poluvremena utakmice u Hamburgu, Jokićeva igra će i ostale uvesti u utakmicu lakim poenima, oslobodiće se ruka i tu je samo pitanje vremena kada ćemo otići na 15ak.

Jedina opasnost je da prljavom igrom i sudijskim slepilom izvaćare Jokića, da kolektivno postanemo nervozni, da se na tom tragu šuterski osokole i igrači poput Spisua, Tonuta, Ričija i da počne da nam se ponavlja Dan mrmota.

Mislim da će nedeljna utakmica pokazati koliko smo ne loši, nego slabi bili na tom turniru u Beogradu.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby СрбинПодгорица » 09 Sep 2022, 08:31

Италија не може да брани Јокића и Милутина једино да бију али опет ће ићи пенали. Нама је битно да им не дозволимо да имају шут за три тј. неке серије.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby Fratelo » 09 Sep 2022, 08:35

СрбинПодгорица wrote:Италија не може да брани Јокића и Милутина једино да бију али опет ће ићи пенали. Нама је битно да им не дозволимо да имају шут за три тј. неке серије.

Ne moze ni Jokic da brani Melija dobro do kraja :D

Ne znam, ono sto mi je zapalo za oko je to da smo ovu prvu fazu odigrali sa nekih obicnih 5-6 akcija i cini mi se da ono glavno se cuva jos uvek. Da li ce se to aktivirati protiv Italije ili Kari smatra da ce ove trenutne akcije biti dovoljne i protiv Italije, videcemo.
Fratelo

Postby fighter » 09 Sep 2022, 08:38

Ne treba nikog potcijeniti, a narocito ne zabare koji su na sve spremni i koji ce tuci.
Moramo voditi racuna o njihovim suterima i prevashodno o tranziciji.

Ne vidim kako nas mogu dobiti, ali cuda se desavaju.
fighter

Postby Cvele » 09 Sep 2022, 08:40

Fratelo wrote:Ne znam, ono sto mi je zapalo za oko je to da smo ovu prvu fazu odigrali sa nekih obicnih 5-6 akcija i cini mi se da ono glavno se cuva jos uvek.

Naravno.

I to samo Kari i Itudis imaju. Slovenci se uzdaju u Doncica i Dragica a ostali su svoje ispucali :biggrin:
Cvele

Postby СрбинПодгорица » 09 Sep 2022, 08:40

Fratelo wrote:
СрбинПодгорица wrote:Италија не може да брани Јокића и Милутина једино да бију али опет ће ићи пенали. Нама је битно да им не дозволимо да имају шут за три тј. неке серије.

Ne znam, ono sto mi je zapalo za oko je to da smo ovu prvu fazu odigrali sa nekih obicnih 5-6 akcija i cini mi se da ono glavno se cuva jos uvek. Da li ce se to aktivirati protiv Italije ili Karip smatra da ce ove trenutne akcije biti dovoljne i protiv Italije, videcemo.

Јокића ће се покривати назад, али опет није ни лош толико.
Фајтер не треба да се потцијене, али ако играмо паметно не треба и не улазимо у нервозу мислим да нема проблема.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby Grande Alessandro » 09 Sep 2022, 08:44

Lepo bi bilo da put do finala bude ovakav...Italija - Turska - Slovenija...svi oni su nam dužnici, pa bi red bio da im vratimo...

Ja se nešto mnogo ne pribojavam Italijana, dok Francuzi mogu da budu problem jer imaju kvalitet, ali realno dosta tanko deluju na ovom prvenstvu...
Grande Alessandro

Postby Tegi » 09 Sep 2022, 09:12

Fratelo wrote:

Ne može da brani ni Daču Mijatovića do kraja.

Takve centre čuvaš načinom na koji igraš napad a ne odbranu.

Video bih kako bi Polonara pogađao u Pioniru da nije morao da čuva Bjelicu kome se igra svodila na pripaljivanje sa 8 metara.

To nisu klasni šuteri, već oni kojima je potrebno samopouzdanje da bi se razigrali. A samopouzdanje im ubijaš puneći ih faulovima, isrcpljujući ih na niskom postu i frustrijaći ih ofanzivnim skokovima.

Teško je na prvu setiti se ekipe koja je nešto osvojila oslanjajući se na peticu koja pripaljuje trojke.

Samo da sudije ispoštuju debeloguzog i nema zime tu.

Kalinić šutira za 3 preko 60 posto, Luča 1/8. Ako jedan zadrži procente, a drugi se poenterski razigra, uveren sam da nas niko ne može pobediti. Ta rutina korišćenja ekstra pasa pravi ozbiljnu razliku i ako se to dovede do savršenstva, samo nas vansportske stvari mogu omesti.

Inače, od 12 igrača, Miškovi nisu Milutinov, Kalinić i Marinković. :biggrin:
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Eddie Brock » 09 Sep 2022, 09:21

Da mi je da procitam neki 'Talijanski forum i kako ce oni s nama :okk:
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby Cvele » 09 Sep 2022, 09:36

Tegi wrote:Inače, od 12 igrača, Miškovi nisu Milutinov, Kalinić i Marinković. :biggrin:

Misko preporodio srpsku kosarku.
Cvele

Re: 1/8 finale EP: Srbija - Italija

Postby Bogun » 09 Sep 2022, 10:11

Tegi wrote:
Bogun wrote:Mrkva Zekoslave, niko Vam neće doći u pomoć.

Ovo će biti kao kad je Čekićar objašnjavao da će Mesina da razvali Saleta, popularno da ga autkoučuje", ali jbg igrački kadar i to, pa će ga Salo ipak rešiti. Ali Mesija ga je razbio.

Ili par dana ranije- da će Nikolić da odškoluje Senjora. I čuveni brzanjac Henti. :biggrin:

Dobar je bio Čekić, moglo je da lepo da se piše o sportu sa njim.

Elem, Manion 1/18 za 3. Jaramaz će preuzeti veću ulogu na toj utakmici. Ako Jokić odmah reši Melija i sudije ga ispoštuju, to je to. Gube streč u napadu, bekovi će morati da im uzimaju teže šuteve, upadaju u ritam iz drugog poluvremena utakmice u Hamburgu, Jokićeva igra će i ostale uvesti u utakmicu lakim poenima, oslobodiće se ruka i tu je samo pitanje vremena kada ćemo otići na 15ak.

Jedina opasnost je da prljavom igrom i sudijskim slepilom izvaćare Jokića, da kolektivno postanemo nervozni, da se na tom tragu šuterski osokole i igrači poput Spisua, Tonuta, Ričija i da počne da nam se ponavlja Dan mrmota.

Mislim da će nedeljna utakmica pokazati koliko smo ne loši, nego slabi bili na tom turniru u Beogradu.

Naravno da je moglo, šteta što je lik na svakom forumu na kom je bio imao kratak fitilj i brzo bi planuo, kao Jokić na sudije. :biggrin:

Od tria Janis - Luka - Nikola, Jokić igra najefikasnije i usudio bih se reći da je u najboljoj formi od njih, iako možda brojke i kvalitet protivnika to najbolje ne pokazuje.

Efikasnost sa kojom otvara utakmice je za :blue:
Bogun

Postby Tegi » 09 Sep 2022, 10:17

20-10-5 na 24 minuta, indeks 30.

Za 2 75 posto, za 3 40, bacanja 90.

Na nekih 30 minuta, ponovio bi brojke iz Denvera.
Tegi

Postby mmarko28 » 09 Sep 2022, 10:57

Meni je veća frka od Italije nego od bilo koga od para Turska/Francuska. Jedina slabost naše odbrane je to što dozvoljavamo previše šuta za 3. Jedino na čemu se bazira igra Italije je šut za 3. Očekujem da Jokić bude udvojen od trenutka kad udje u halu. Mislim da će se žabari kockati sa tim da ostali igrači neće pogadjati kad je bitno.
mmarko28

Postby Baxter Stockman » 09 Sep 2022, 11:02

Pre par mečeva kad sam gledao statse bili smo 4. najbolja ekipa po dopuštenim otvorenim trojkama na meču, dopuštali smo ih 8 po meču.

Od nas su bili bolji samo Bih, Ukrajina i Češka.

Ne znam da li se promenilo nešto u poslednja dva meča.
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

PreviousNext

Return to Evropsko prvenstvo u Košarci 2022.