Dexi wrote:Bolkonski wrote:Napisao sam na uzivo temi da ocekujem petorku Rubio-BB-Furnije-Skola-Mark, i bi ta petorka.
A ovaj Rubio od koga su bolji Ertel, Teodosic i ne mogu da se setim ko sve nije naveden kao bolji, MVP prvenstva.
Rubio da nema Ljulja,Rudija,Marka,bracu Hernangomeza,Ribasa,ne bi mogao da vodi svoj tim ni do 1/4.Mada ovaj turnir za razliku od ranijih je odigrao odlicno,pogadjao neke suteve itd.Ali daleko je on od najboljeg Evropskog pleja posle T.Parkera Kako si rekao.to nema veze sa istinom.Po meni je M Gasol apsolutni mvp ovog turnira,a Ljulj je pokazao isto veliku klasu..To je moje misljenje.Ne bi Spanci ni dosli do finals da ne bese kradje.Ostalo je sad sve istorija.
Dok Rubio svojim kvalitetima te igrace ne cini nimalo boljim.
Covek je sa 20 godina bio prvi plej Barselone koja je uzela EL sa jednim ili dva poraza, peti pik na draftu, prvi plej Minesote, prvi plej Jute, sada ce biti prvi plej Finiksa, prvi plej spanske reprezentacije, najbolji asistent u istoriji svetskih prvenstava, MVP ( to je najkorisniji igrac ) ovogodisnjeg SP-a, a ti mi pominjes Hernangomeza i mocnog Pau Ribasa
Do cega je to u svojoj karijeri bilo koj tim vodio Tomas Ertel, za koga si rekao da je bolji od Rubia ? Ili Teodosic koji 6 godina nije mogao da uzme EL dok nije dosao Nando da mu je donese, dok je sa reprezentacijom vecito bio srebrn, a u NBA, gde he Riki prvi plej svake ekipe, su ga najurili posle godinu dana ( onu drugu sezonu je bio iskljucivo DNP ), ili Caco Rodrigez koga su u dva navrata slali kuci iz NBA lige.
Nisam rekao posle Parkera, nego posle Parkera, Spanulisa, a onda sam dodao i Gorana Dragica. Tu su i Saras, Papalukas, Kalderon, ali ne mislim da su oni bolji od Rubija, ako nista, Rubio je kompletniji igrac od njih. Plej neverovatnog pregleda igre i lucidnosti, izuzetne brzine, tehnike i lakoce igranja, izuzetne odbrane, a uz to je i drasticno popravio sut. Mozda i najbolji osecaj za tempo igre.
Last edited by Bolkonski on 15 Sep 2019, 19:43, edited 3 times in total.