by Pit Bull » 22 Feb 2019, 16:24
Kao neko ko je uvek bio ZA sve trejdove u ovoj ligi i kao neko ko ne voli da blokira trejdove, najpostenija varijanta bi verovatno bila (pored uvodjenja deadlinea sredinom fantazi sezonu) da npr. svaki trejd koji se odradi napise ovde na temi i da samo oni koji trejduju mogu u roku od 24h ponistiti trejd. U prevodu, ako neko misli da trejd nije okej, ima 24h da ubedi toga ko je trejdovao da je opljackan i da se povuce trejd.
Ovo pisem iz razloga jer mi se jednom desilo da je oboren trejd u kojem su ljudi smatrali da sam opljackan i trejd je oboren iako se posle ispostavilo da je moja racunica tacna i da bih profitirao da je trejd pusten.
Nisam od onih koji smatraju da je posteno da bilo ko odlucuje osim mene i osobe sa kojom trejdujem da li je taj trejd okej ili ne.
edit: Da dodam da je ova sezona pokazala velike mane i nedostatke u ovoj ligi i svakako da svi zajedno koji budemo igrali sledece sezone trebamo usaglasiti niz pravila koja ce stajati na prvoj strani i da izbegnemo ove situacije u buducnosti. To bar nije tesko da se odradi.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒