by Centurion » 25 Sep 2020, 00:52
Hebi ga. Znam jedno. Neki Hrvat, da igra finale NBA konferencije, njih par hiljada bi evri najt kampovalo na Jelačića trgu.
Mi smo govna, obična.
Pljujemo, balavimo, gazimo.
Jokara je već, a toliko mu je, napravio što rijetko koji Srbend asmije da se podiči.
Sa druge strane, normalan.
Svakom trezvenom, dosta, da ga podrži do krajnosti. Čini mi se, da sam normalan. a druge strane, LBJ je izgubio kompas. Nije to više košarka, skreće sa teme. Činjenica, da se svaki tim, uvijek, prilagođavao njemu, kad se afirmisao kao top plejer. Sad, nekom to odgovara, nekom jako smeta.
Ja smatram, može me neko odmah zalijepiti hrakcem, da je bilo još takvih kroz NBA istoriju, i dosta takvih. Nije jedini slučaj, a reći ću još ovo.
Gledao sam Medžika, onda. Klinac jesam bio, ali sam upijao mozgom više nego sad. Najgore mi je, kad ga porede sa tim istim Medžikom... Reć, po meni biti objektivan. Da je imao malo bolju završnu tehničku obradu, Lebron bi bio jedan od najboljih svih vremena u NBA. Ovako, šta ga unosi među bolje igrače u zadnjoj deceniji, pa to što igra sa 36 ,na ovom NBA nivou. Kako bi se pričalo o njemu, da je završio u 31 ???